Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es nőn még megakad bárki szeme? Vagy tényleg az van, hogy olyan ritka, hogy pozitív visszajelzést kapnak, hogy már egy kedves gesztust is túlgondolnak?
"aki már ennyi idős, arrol tudják vagy sejtik, hogy férjnél van, gyerkei vannak, ezért "rá sem néznek"."
Ó dehogynem. Ha valaki tetszik, akkor igen is ránézel,tudtára is adod. Én saját kapcsolat "mellett" is megmondom egy nőnek ha jó nőnek tartom,ha van valakije ha nincs. Párom is dettó... Ebben semmi nincs,de nagyon jól tud esni,önbizalom karbantartásához igen is kell néha innen onnan visszajelzés normális keretek között. Ne legyünk álszentek.
Ez így van, nem mindenki öregszik 40 évesen aszott vénasszonnyá.
46 vagyok, de szerintem vonzóbb, mint 20-25 éve. Sokkal nőiesebb, igaz, hogy kicsit vastagabb, de régen elég ropi voltam. A legtöbb ember jóval fiatalabbnak néz, ezt legnagyobbrészt a genetikának köszönhetem. Minimálisan sminkelek, csak a szemem emelem ki egy picit.
Kapok visszajelzéseket, igen.
Attól is függ, hogy ki milyen géneket örökölt, és hogy hogyan bánik a testével. Aki egészségesen táplálkozik, mindig is sportolt, ad magára az öltözködés és haj/arc/testápolás területén, rendben van pszichésen, az nyilván meg is látszik egy 40-es nőn.
Persze az ellenkezője is. Ha évek óta bagózik, chipsen meg gyorskajákon él, el van hízva, nem sportol, nem törődik az öltözködésével/hajával akkor borítékolható, hogy nem fog bókokat kapni, mert ezek meglátszanak rajta.
Úgyhogy egy 40-es nőn is megakadhat a férfiak szeme, ha jól néz ki, törődik magával.
De megakad ám!
Persze, nem kell azonnal arra gondolni, hogy azonnal ágyba is vinné. Mindenkinek van szeme és lát. Nem bűn, ha gondolatban egy szembe jövő nőről megállapítja, hogy csinos. Közelebb érve, megláthatja, hogy nem tini, de ettől még csinosnak tarthatja.
Kedves hölgyek, ne tartsatok annyira az idősödéstől, hiszen minden kornak megvan a maga szépsége!
Ffi.
Szerintem nem a kor számít.
Lehet egy 20.éves is lerúgva.
Az igényes 40+os , az még mindíg vonzó szerintem. Nem utolsó sorban rutinosabb is! Egy értelmes 40+ os az már tudja mit akar! Macskajancsikkal viszont nem ismerkedik. Ezért érett hölgyek , ne csüggedjetek még mindíg vonzóak vagytok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!