Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyit számít egy nőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit számít egy nőnek a teste? 5x annyi pozitiv visszajelzést kapok arra a fotóra, ahol az alakom van fokuszban, nem csak az arcom?!

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
ha kirakod amid van ne csodálkozz!!
2020. júl. 2. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem rakom ki.. nem arrol van szo.

Hanem egy kepre, ahol latszik az alakom jol kivehetoen, sokkal nepszerubb mint egy olyan, ahol csak az arcom latszik.

2020. júl. 2. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Azért neked sem mindegy, hogy egy vonzó archoz egy 75 kilós test tartozik vagy 120.
2020. júl. 2. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Dugni többen akarnak, mint beszélgetni. Ennyi.
2020. júl. 2. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolsz, hogy első látásra mi fontos a legtöbb férfinak egy nőben ahhoz, hogy vonzónak találja akkor szerintem is az alak valóban a legtöbbüknek kiemelten fontos. De van még egy további oka is annak, amit tapasztaltál: a társkeresőkön és más netes felületeken is leginkább azok a nők szoktak kizárólag csak arcképet feltenni magukról, akik szégyellik az alakjukat, s bizony ezért a férfiak érthetően óvatosak, ha pusztán egy arcképről kell véleményt mondani. Nagyon ciki tud lenni az, amikor egy férfi tetszését nyilvánítja ki egy nőnek pusztán az arcképe alapján, aztán mikor később (pl. az első találkozáson) meglátja, hogy rossz alakja van, visszakoznia kell.
2020. júl. 2. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván sokkal többet árul el egy emberről egy egész alakos kép, mint egy olyan, amelyiken csak az arca látszik. Testalkat, öltözködés, testtartás stb.: ezek mind fontosak lehetnek, másrészt meg ahogy előttem is írták, nem mindegy, hogy valaki pl. elhízott-e, vagy normális testalkatú, vagy túlságosan sovány.
2020. júl. 2. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
#5: Ezt meg tudom erősíteni, én is beszéltem úgy lánnyal, hogy csak az arcáról küldött képet, aztán a későbbi beszélgetések, facebookos képek alapján derült ki, hogy elég ducika, nyilván ezért próbált "szépíteni" a dolgon.
2020. júl. 2. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
67%

Most őszintén mit vártál?!

Tegyél fel egy képet 10E forintról és nézd meg a reakciókat. Majd tegyél fel egy másikat több tucat 10E forintos kötegről. Szerinted melyikre lesz több és kirívó reakció?

A több , mindig több reakciót vált ki.

A fenti esetről meg annyit hogy ne csodálkozz , a férfiak erre csorgatják a nyálukat, tehát nem is értem a kérdést....

F38

2020. júl. 2. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!