Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nok! Ki szamit jo pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok! Ki szamit jo pasinak kulsoleg es belsoleg is? Mik ezek a tulajdonsagok?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 16:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyenes jellem, nem áskálodik mások alá.

Nem vállal olyan ideát ami nem egyezik a sajátjával csak, hogy másoknak megfeleljen. Tiszteletudó mert ilyen az alaptermészere és nem azért, hogy csak a látszatot keltse.

2020. júl. 2. 16:46
 2/11 A kérdező kommentje:

Es kulso?

Koszi am, valoban fontos tulajdonsagokat irtal! Plane a mai felszines vilagba...

2020. júl. 2. 16:49
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Én az őszinteséget tartom a legfontosabbnak, fontos, hogy kitudjon alakulni a bizalom. Ezen kívül ne legyen papucs, ne legyen nyálas, de "bunkó" sem... valahol a kettő közt. Lehessen vele beszélgetni, ne csak megjátsza, hogy éedekel, amit mondok, miközben valami teljesen máson agyal. Nálam az ha valaki szereti az állatokat, belső értékekhez sokat ad.

Ápolt külső, magasabb nálam... mást azért sem írok, mert mindenkinek más az ideál.

2020. júl. 2. 16:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Mennyivel magasabb?
2020. júl. 2. 17:08
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Belsőre nekem hívő keresztény, aki családban képzeli el magát és nem az élvezetet és hatalmat irigyli folyton másoktól, inkább a saját emberi kapcsolatait tartja fontosnak. Udvarias, tanult, szorgalmas, aktív, nem haragtartó, nem sértődékeny, hanem bízik a világban, feltételezi a jót, észreveszi a szépet. Férfias, ha előzékeny, nagylelkű, segítőkész, a tetteiért felelősséget vállal, nem folyton panaszkodik, de tud őszintén kommunikálni, érzelmeket, véleményt kifejezni, akár bocsánatot kérni és megbocsátani (azaz nem konfliktuskerülő, de nem is agresszív). Tisztelje a szüleit, de legyen önálló. Tudja empátiával vezetni, védeni a családját.

Külsőt nem tudom, mert elég sokféle férfi volt már szimpatikus. Legyen ápolt, azaz tiszta, egészségre törekvő, és ne legyen extrém stílusa vagy testalkata. De lehet vékonyabb vagy mackós, alacsony vagy magas, sok haja vagy kevés. Csak legyen értelmes feje, szép szeme, érthető beszéde, jó helyesírása :)

És örülök az olyan pluszoknak, ha élvezi a munkáját, szeret táncolni, rendet tart maga körül, és nem ijed meg a kétkezi munkától, mint szerelés vagy fűnyírás.

2020. júl. 2. 17:33
 6/11 A kérdező kommentje:
5, Ez igen! Te biztosan talalni fogsz egy ilyen tarsat es kivanom is neked!
2020. júl. 2. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Volt velem egymagas párom, igazából nem zavart az sem, főleg, hogy nem vagyok magassarkú párti. Az nekem zavaró, ha alacsonyabb nálam, viszont az, hogy velem egymagas, vagy hogy mennyivel magasabb... az igazából már lényegtelen :)
2020. júl. 2. 18:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Számomra belsőre az az elsődleges, hogy hasonlítson rám: egyezzen a jövőképünk, a világnézetünk, a humorunk, az érdeklődési körünk, a szeretetnyelvünk, az értékrendünk. (itt kiemelném, hogy ne akarjon gyereket és ne legyen elvakult vallásos). Legyen őszinte, nyitott a világ dolgaira, intelligens, képes legyen belátni ha téved valamiben, egyenlő félként kezeljen minden téren.

Külsőre a magas, vékony, atletikus alkat, szemüveg és hosszú, hullámos haj az ideálom.

2020. júl. 2. 18:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenki szabad akaratát tiszteletbe kellene tartani es elfogadni. De! Letezik e szabad akarat egy olyan korba ahol mindent az anyagi siker jelent. (Magas ferfi) milyen jol mutatja, hogy mennyire el anyagiasodott a vilag. A szellemi, lelki ertekek hatterbe szorulnak a testiseggel szembe.

En is “csak” 173 vagyok de kulon orulok ennek a helyzetnek mert igy en konnyebben ismerem majd fel az igazit, aki nem itelkezik masok felett.:)

2020. júl. 2. 19:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező és a keresztenyes hölgy bomba jó választ adott.

Én csak a spontaneitás, magasság, atletikus test, szép arc, pénz miatt kellek mindenkinek. Csak az élvezetet hajszoljak, fiziológiai "boldogsag/élvezet" sose lesz olyan mint az üdvösség. Az igazi az egyetlen, tartós öröm.

2020. júl. 2. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!