Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes olyan lánnyal ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan lánnyal ismerkedni, akinek van szépséghibája (pl. elálló fogak, görbe orr), ha van pénzem plasztikáztatni? Konkrétabban lányoktól kérdezem: hogy reagálnátok, ilyen ötlettől megsértődnétek?

Figyelt kérdés

Új szomszédom van, aranyos, barátságos a lány, ránézésre a fogsorán és a kampós orrán kívül (nagyon bejön nekem a pisze orr) tökéletes.

Igazából ma már minden adva van, pénzem is megvan rá, így ha összejönnék vele, vajon felhozhatnám neki a témát, vagy megsértődne, Hasonló helyzetben lévő lányok, hogy reagálnátok?

2022. júl. 9. 18:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
"Biztos nem egy, nem két házasság van, ahol a férj vagy közösen fizetik a nők beavatkozásait." ismeretsegi körömben egyet sem ismerek. Sőt, ezek közülük a legtöbben tehetősek vagy gazdagok, (ügyvédek-orvosok) vagyis nem jelentene gondot a plasztika. Szerintem az az egyetlen ok, hogy nem mindenki a kinézet rabja.
2022. júl. 10. 18:30
 32/40 anonim ***** válasza:
Utolso. En js ismerek tehetos pasikat, kivetel nelkul szep nojuk van. Marmint termeszetes, beavatkozasok nelkul. Nem egyenarc, de azert a szimmetria, normal orr szaj jo alak megvan.
2022. júl. 10. 18:38
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Én összejönnék veled, megcsináltatnánk az orrom piszésre, aztán szakítanék veled. :D
2022. júl. 10. 19:19
 34/40 anonim ***** válasza:
54%

31,32

Én nem is állítom, hogy mindenkinél így lenne. Én csak azt állítom, hogy biztosan vannak ilyen házasságok. Azért, mert nem ismertek ilyeneket, az még nem jelenti, hogy nincs ilyen.

A plasztika nagyon is működő dolog, rengeteg nőt látok most pl a strandon akinek műcicije van. Biztos van köztük olyan akinek ezt egy férfi fizette.

De szerintem ez nem rossz dolog vagy probléma.

Egy házasságban/komoly kapcsolatban, ha egy nő szeretne valamit megcsináltatni magán, hát tegye, ha mindkét félnek jó így.

A "ronda vagy, adok penzt, hogy szép legyél" felfogás a problémás...

2022. júl. 10. 22:16
 35/40 anonim ***** válasza:
62%
Megint csak a nőt kell tuningolni, hihetetlen.
2022. júl. 10. 22:24
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te elmennél farokhosszabbító műtétre a csajod kedvéért?
2022. júl. 11. 15:59
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Lol, nekem pont ez a két szépséghibám van/volt, az orromat már megcsináltattam, a fogaimat hamarosan fogom. Az a durva, hogy netről elhívott egy pasi randira, de direkt emiatt elutasítottam, mert amíg nem szép a fogsorom, nem akarok randizni. Az a helyzet, hogy a kérdező is jó példája, mennyire csak a külsőre mennek a pasik. Hiába nézek ki összességében jól, tökéletes fogsor hiányában úgyis max. szexre akarnának. Hát én meg csak a pénztárcájukat üríteni, mert pont ennyit ér mind.
2023. júl. 7. 19:22
 38/40 anonim ***** válasza:
#32 te komolyan azt hiszed, hogy a jó nők mind természetes szépségek? Nagyon el vagy tévedve. 90%-uk átesett orrplasztikán, szájfeltöltésen, botoxon, az alakjuk sem azért jó, mert úgy születtek, hanem sokat edzenek stb.
2023. júl. 7. 19:23
 39/40 anonim ***** válasza:
#37 én is pont ugyanígy gondolkozom, csak magadért érdemes ezeket megtenni, utána meg csurgassák csak a nyálukat N
2023. júl. 7. 19:27
 40/40 anonim ***** válasza:
#39 így van, ez jó befektetés, minél jobban nézel ki, annál inkább palira lehet venni őket. Egy szép nőnek mindent szabad.
2023. júl. 7. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!