Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan lánnyal ismerkedni, akinek van szépséghibája (pl. elálló fogak, görbe orr), ha van pénzem plasztikáztatni? Konkrétabban lányoktól kérdezem: hogy reagálnátok, ilyen ötlettől megsértődnétek?
Új szomszédom van, aranyos, barátságos a lány, ránézésre a fogsorán és a kampós orrán kívül (nagyon bejön nekem a pisze orr) tökéletes.
Igazából ma már minden adva van, pénzem is megvan rá, így ha összejönnék vele, vajon felhozhatnám neki a témát, vagy megsértődne, Hasonló helyzetben lévő lányok, hogy reagálnátok?
#10! Ebből csak az derül ki, hogy nem csak te vagy bolond, hanem az ismerőseid is😂
Sose akartam senkit megváltoztatni, és a környezetemre se jellemző. 1 ilyen lányt ismerek, ő is mindig megszívja emiatt, csak nem tanul belőle 🤷🏼♀️
Tuti hogy én senki kedvéért nem feküdnék kés alá, és szinte 100%, hogy akibe egy kicsi méltóság is szorult, ugyanígy gondolja. Nagyon egyszerű, nem ő a te embered. :) Keress egy Sissy Spacek orrú nőt, ha szerencséd van, te is be jössz neki.
Amúgy az nem jut gondolom eszedbe, hogy nem is veszélytelen egy ilyen műtét, habár kevés az esély, de komplikációk miatt ott is maradhat...
#12:
Szerintem azért nem, mert azok a nők nem jönnének össze vele, azok pedig, akik annyira kétségbeesettek, hogy hagynák magukat plasztikáztatni neki, azok úgyis igent mondanának. Neki nem egy szép nő kell, hanem egy pszichés beteg, aki nem képes nemet mondani és elvisel egy ilyen embert,
Én csak próbálnám rávezetni, hogy mennyit dobna rajta és rákérdeznék"nem gondoltál rá, hogy megműtteted?")!
Gondoskodásként add elő, hogy kifizeted!
17. vagyok
Ma már 3d-s számítógépes képet mutatnak a végeredményről és én is hasonlóra műttetném mint fiatalabb koromban volt! Nem kimondottan mű, ha a fiatalkori képeiden megnézed mennyivel szebb az orrod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!