Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha helyes magas atléta tipusu sràcok akikben kb hiba sincs külsöre nincs elàllo fülük foguk sem, nem szemüvegesek stb stb, azok mit esznek egy àtlag alatti "Marison"?
Nem egyszer làtok ugymond tökéletes sràcokat. .magas helyes latszik hogy erös de nem gyurosakrol irok, egy szàl elcseszett vonàsuk sincs, szèp arc stb.
Es közben hajolgatnak lefelé a 150-160 -an centis, lenött festett haju, full szürke hetköznapi "mamàs"öreges tipusu csajhoz. Es megsimitja a vàllàt kedvesen beszél meg àtkarolja.stb
Nekem olyan kisebbsegi komplexusom van ilyen sracok mellett akikhez szerintem minimum egy modell passzolna külsöre, es közben meg azt làtom hogy hozzam képest böven bénàbb csunyàbb csajoknak meg ilyen a baràtja en meg meg sem mernék mukkani sem mellettük.
*nem gyúrósakról írok
*160-as csajokhoz
*a helyes magas srácok
Bocsi az elütésekért
Nem irigykedek. Èrtetlenkedek.
Én johogy nem jövök be.irtam hogy en speciel meg sem tudok ilyenek mellett mukkanni. A zavartsàgom az egekben van olyankor.
Erre azt làtom hogy mellettem joformàn meg egy rémnek tünö csajtjal rokonszenveznek.
Akkor zsákutca.
En mindig az alacsony köpcös bénàkat fogom kapni akkor.
Nem szaporodom legalabb igy
Mert nyitottak, kedvesek, aktívabbak a szexben.
Neked is ennyi lenne a dolgod és máris találnál magadnak értelmes férfit. De persze te is csak a jóképű, sportos férfiakra mész, szóval meg is érdemled a szenvedést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!