Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha helyes magas atléta tipusu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha helyes magas atléta tipusu sràcok akikben kb hiba sincs külsöre nincs elàllo fülük foguk sem, nem szemüvegesek stb stb, azok mit esznek egy àtlag alatti "Marison"?

Figyelt kérdés

Nem egyszer làtok ugymond tökéletes sràcokat. .magas helyes latszik hogy erös de nem gyurosakrol irok, egy szàl elcseszett vonàsuk sincs, szèp arc stb.

Es közben hajolgatnak lefelé a 150-160 -an centis, lenött festett haju, full szürke hetköznapi "mamàs"öreges tipusu csajhoz. Es megsimitja a vàllàt kedvesen beszél meg àtkarolja.stb

Nekem olyan kisebbsegi komplexusom van ilyen sracok mellett akikhez szerintem minimum egy modell passzolna külsöre, es közben meg azt làtom hogy hozzam képest böven bénàbb csunyàbb csajoknak meg ilyen a baràtja en meg meg sem mernék mukkani sem mellettük.

#helyes sràcok otromba nökkel
2020. nov. 13. 20:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Uzolso jol elvagy tévedve.

Szerinted a csunyàbbak ertelmesebbek az atlétàk meg nem?

Tudod min gondolkodtam el elöször?

Amikor àlltam a sorban es làttam azt a szitut amit fent leirtam (kedves a lànyhoz a srac), elöször az villant be hogy jé, amikor en voltam a baràtommal vasarolni vagy sorakozni akarhol, ö soha nem erintett meg, nem voltak ilyen futo simitàsok a vàllamon es at sem karolt.

Ez a sràc meg milyen kedves valahogy.

Es utana figyeltem meg jobban, hogy még jol is néz ki. Söt.

Aztàn neztem a csajra.hogy jé egy Maris.

2020. nov. 14. 07:58
 12/22 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen hogy aki szebb az rosszabb lenne és szemét, a csunyàbb meg ertelmesebb es jobb vele.
2020. nov. 14. 07:59
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát, márpedig biztos tud valamit az az átlag Mari, amit te nem, ha ilyen kedvesek, figyelmesek vele. Mondjuk nem irigy és rosszindulatú, mint te..
2020. nov. 14. 10:01
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok irigy es rosszindulatu. Nem az beszél. Jo csölàtàsod lehet ha ennyi ment àt az egészböl.

Direkt irtam hogy bennem az ment kersztül akkor es ott hogy hogyhogy en nem is kaptam a baràtomtol ilyen apro gesztusokat. Hogyhogy nem làttam azt màr joval koràbban hogy nem is szeret.

Nem irigység vett körbe. Inkabb önsajnalat. Sajnàltam az akkor szerelmes csillogo szemü önmagam hogy ilyen ember állt mellettem

2020. nov. 14. 10:48
 15/22 A kérdező kommentje:
*az akkori
2020. nov. 14. 10:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Ill hogy nem ilyen embert àllt mellettem mint az elöttem levö atléta.
2020. nov. 14. 10:50
 17/22 A kérdező kommentje:

Aki kedves tökeletes es szereti a masikat.

En szivböl szerettem az exem. Annak ellenére ahogy kinéz. Es a szakitas miatt is gyakran meglatok olyanokat mas sracoktol, hogy sok apro jelböl màr joval korabban tudhattam volna hogy nem kéne az akkori baratommal járni. Mert nem is szeret.

2020. nov. 14. 10:52
 18/22 anonim ***** válasza:

De ha neked ez LENNE az igazi bajod, akkor miért emelted ki, hogy bezzeg a ronda Mari? Figyelj, akkor elmondom máshogy: attól még lehet, hogy ő szuper jó személyiségű ember. Ez nem zárja ki, hogy te is kellemes társ légy, de erről a keserűségről szokj le, mert ez kb. senkinek sem tetszik.

Ha próbálkozol az életben, nyitott és pozitív leszel, biztos lesz veled is, aki jól fog bánni. Ne irigyeld tényleg a másét, inkább kívánj nekik minden jót minden lenézés nélkül és azt, hogy: "áldásom adom rájuk és kívánom, hogy legyek én is ilyen boldog, mint ők."

UI: Nekem is lett végül kedves párom, pedig volt nem olyan is. Szóval sok sikert, légy pozitív, ne add fel sosem! :)

2020. nov. 14. 11:33
 19/22 A kérdező kommentje:

Szerintem engem a megfeleltségi kenyszerem iranyit csak.

Most sem egy adonisszal imerkedem. Nem tetszik. Es lehet ö lesz a baratom. Mert rendes. Es lehet ö sem fog nyujtani semmit. Es töle sem fogok ilyen apro gesztusokat kapni aztan megunt es szakit

Es szoval ez az ördögi kör folyamat.

2020. nov. 14. 12:46
 20/22 A kérdező kommentje:

Megint elfogadom megszeretem a masikat megint ott leszek csillogo szemekkel es megint utolag fogok mindent tisztàn latni es megint sorban àllok majd egyszer.

Vannak ilyen filmek is. Idöhurok.

2020. nov. 14. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!