Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondta azt hogy "nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta azt hogy "nem tudja mit akar" ?

Figyelt kérdés
Tehát egy csajjal nagyon jóban lettem és már addig eljutottunk hogy puszi, ölelés, írogatunk és írtuk egymásnak hogy szeretlek. De nem jelentettük ki hogy most járunk meg ilyenek. Megkérdeztem tőle hogy akar e tőlem valamit, mert nem akarok mégegyszer csalódni, és azt mondta, hogy nem tudja mit akar... És nem értem hogy miért lehet (azt tudni kell hogy volt először 2 rövid távú kapcsolata) ja és pl amikor ettünk egymás előtt ültünk és mondta hogy ne bámúljam mert zavarban van, és máshova sem akar velem nagyon eljönni. Mi lehet a baj ?
2022. júl. 8. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Szótár a nőkhöz:

Nem = Nem

Nem tudja = Nem

Igen = talán

2022. júl. 8. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy neki barátként kellesz nem párként. De ha ezt megmondja, akkor attól fél barátként is elveszít.

Döntsd el hogy barátként kell e.

Ebből valszeg kapcsolat nem lesz.

😢

2022. júl. 8. 21:36
 3/5 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Na, a "nem tudom mit akarok" szokott nálam lenni a végszó. Mondja meg pacekba, mi a pálya. Ha nem, nem baj, de akkor én léptem.
2022. júl. 8. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

" Megkérdeztem tőle hogy akar e tőlem valamit"

Mit gondoltál, miért van veled? És mit válaszoltál volna, ha ő kérdezte volna tőled ugyanezt?

(Mondjuk a szeretlekezés egy kicsit korai lehetett.)

2022. júl. 8. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Másik pasira vár, te talomban vagy tartva.
2022. júl. 9. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!