Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a leghosszabb idő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leghosszabb idő, ami alatt vágyakoztatok valaki után?

Figyelt kérdés

Ismerősre, barátra értem, nem ismert emberekre.

A szavazáson kívül szívesen olvasom a hosszabb válaszokat is. Esetleg annyit még odaírhattok, hogy végül összejöttetek-e a vágyott személlyel.

2022. júl. 8. 15:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Most tartok 10 évnél, de még nincs vége.
2022. júl. 8. 16:23
 12/20 Lazy Lover ***** válasza:
100%
4 5 év
2022. júl. 8. 16:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy eve es titokban lesem a faceboookjat meg nezem a meccs eredményeit.

Miközben nézem a képeit arra gondolok bàrcsak vele lehetnék!!

Azt se tudja hogy létezem.

Nem egy 33 éves érett nöhöz méltò ez tudom.

😭😭😭😭😭😭😭

2022. júl. 8. 17:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Néha azt érzem kezd nàlam betegesbe àtmenni ez, mert màr van mikor a munkàm rovàsàra megy.

Mégse bírok nem gondolni rà.

2022. júl. 8. 17:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy 2 és fél év intenzív vágyakozás, aztán amikor ő is kezdett volna nyitni felém, kiderült, hogy egy bunkó.

Egy általános iskolai osztálytársam iránt több, mint 10 évig éreztem szerelmet változó intenzitással. Később, évekkel a suli után kezdtünk összejönni, de amikor megcsókolt, egyáltalán nem olyan volt, mint amilyennek képzeltem. Azzal vége is lett.

2022. júl. 8. 17:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 5 éve tart. Nagyon rossz, de senki sem fog meg annyira, mint ő, hiába próbálkozok.
2022. júl. 8. 19:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
4 éve tart. Borzasztó érzés :(
2022. júl. 8. 19:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

16 éve ismertem meg, 10 éve nem láttam. Ha nem is napi, de heti szinten gondolok rá. Már beletörődtem, hogy így élem le az életem. Sose fogom elfelejteni.

Mindketten új életet kezdtünk, család, gyerek. Nulla kommunikáció 10 éve.

Annyit gondolkodtam már rajta, hogy ő hiányzik e vagy a hozzá kapcsolódó érzések. De mindegy is. Így is úgy is bennem van.

2022. júl. 9. 07:19
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

2.5 évnél tartok.

Már túl lennék rajta úgy gondolom, csak nem tudom teljesen kizárni az életemből. Sajnos nem tudom elkerülni a vele való találkozást.

2022. júl. 9. 09:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Volt egy fiú tizenévesen, 4 évig éreztem, ő utált. Mindig bántott mert én voltam a 'pesti", akit amúgy vidéken egy kisvárosban utálnak.

Most megint 4 éve érzek valamit, az illetőnek megírtam nagyvonalakban, úgy tűnik hogy benne van egy találkozásban.

Félek hogy elrontom, és nem lesz több alkalom, vagy elmondja hogy miért nem szabad.

Egy pasinak kapnia kéne az alkalmon, ha egy nő be van rá gerjedve évek óta.

2022. júl. 9. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!