Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál randi alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnál randi alatt ha a pasi ilyet mond?:)

Figyelt kérdés

Találkoztunk a saját városomban. Nem volt kimondva, hogy ez randi, de nem is sima baráti a légkör. Na már most, megkérdezed, hogy mi a benyomása a városról.

Azt mondja: Nyomasztó, de amikor rákérdezel miért, akkor nem igazán tud rá felelni.

Hozzá kell tennem, nem vidéki putris településen élek, közel vagyok Budapesthez, tip-top város, szemét sincs az utcán és cgány sincs a településeken. Jó, régről maradt pár ocskább ház, de a legtöbbje szép átlagos, az új részén pedig csak gazdag villákat látni.

Kicsit fura volt, hogy ilyet mondott, különösebb véleményem nincs a dologhoz, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire fura ez.

2022. júl. 8. 13:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Én szeretem a városomat ahol élek de nem sértődnék meg ha valaki azt mondaná rá, hogy nyomasztó. Viszont az kicsit furcsa lenne, ha nem tudná megfogalmazni, hogy miért. Mármint én nem nagyon szeretem az olyan embereket, akik csak mondogatnak dolgokat a nagyvilágba, de ha rákérdezel, nem tudják megindokolni. Ennek ellenére ha jól kijöttem a pasival ez nem lenne hátráltató dolog.
2022. júl. 8. 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:
9%
A magyar videk eleg nyomaszto. Az se tul bizalomgerjeszto ha valaki anputris szot hasznalja
2022. júl. 8. 13:47
 3/13 anonim ***** válasza:
30%

Faragatlan tajparaszt a palid.

Nyomasztó a f...sza az nyomasztó mondd meg neki.

Pofátlan bunkó, és azt hiszi hogy ezt megteheti mert nem szólsz rá.

Vágd ki a p.cs.ba, azt" megtanulja hogy kell viselkedni.

Ne haragudj de őszinteség és bunkóság között óriási a különbség. Ez nem őszinte hanem nem tud viselkedni.

Legrosszabb esetben is semleges maradnék, és soha nem szólok le semmit ami a randipartneremmel/ügyfelemmel, vagy akárkivel akivel időt töltök és vele kapcsolatos.

Dobd ki, mert még száz ilyen ocsmány megnyilvánulása lesz veled szemben.

Pöcs az önbizalma, így akar téged lenyomni.

Sajnos ismerem ezt a típust, tapasztalat.

2022. júl. 8. 14:05
 4/13 A kérdező kommentje:

3👍

Nem vettem sértésnek, de elgondolkoztam, hogy vszleg nem egy az értékrendünk.

Nekem is kb ilyen gondolatom tamadt, mint neked, hogy na tudod ki a nyomasztó..

Nem tudom akkor neki milyen az a hely ami tényleg nyomasztó lenne, de tenyleg pofám leszakad ahogy előadja magát pár pali 😀

2022. júl. 8. 14:14
 5/13 anonim ***** válasza:
8%
Meg pár nő. A nők tobbnyire mindent magukra vesznek, mint te a nyomasztót.
2022. júl. 8. 14:16
 6/13 A kérdező kommentje:
5, tudsz értelmezni??
2022. júl. 8. 14:27
 7/13 anonim ***** válasza:
17%
Lehet tul tip.top es semmi lazaság a kanalat se merné kiejteni a kezébol.a nyomaszto az amikor valami megfelelési görcsöket szül.
2022. júl. 8. 15:16
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Még szerencse, hogy ilyen nővel nem találkoztam. Nekem a párommal teljesen más az értékrendünk, teljesen mást szeretünk, mást értékelünk. Viszont egymást szeretjük, értékeljük, tiszteljük. A párom nő létére odáig van autóért, motorért. Nekem csak egy eszköz, ami elvisz A-ból B-be. Eltud épületektől ájulni, én csak azt nézem, a funkciójának megfelel? Neki egy utazás, nyaralás egy öröm, kikapcsolódás, nekem fárasztó. Ettől még mint pár, nagyon jól elvagyunk.
2022. júl. 8. 15:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#8,

most még elviselitek a különböző érdeklődési köreiteket, de egyikőtök idővel megunja. Nem kívánom, hogy igazam legyen!! Viszont, nagyon a kivételesek közé sorolhatnád magatokat, ha ez megmaradna.

2022. júl. 8. 15:41
 10/13 anonim ***** válasza:
21%

3

Lehet egyik másik házban lakik jokab peti és ha az nem nyomasztó normális embernek, akkor az beteg:)

Nyomasztóbb vagy e stílussal, mint a randizó gyerek...pfff

2022. júl. 8. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!