Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jatszmazik a férfi,ha már megkapott?
Osztalytarsak vagyunk,tehát nehezen kerülhettük ki egymást.Közeledett folyamatosan,persze eleinte nyilvan nem szexuális értelemben.Beszelgetni akart,ismerkedni,aztán elhivott ide oda.Megszerettem vele lenni.Aztan már talán többet is érezni.Lefekudtunk egymással.Utana még jó párszor ez megtörtént.
A kommunikációnk már nem olyan volt,mint előtte.Tobbet kezdett magáról beszélni,én nem érdekeltem,aztán volt hogy írásban meg azt írta,hogy neki én vagyok nincs más,de közben arról is beszélt hogy nem tud nekem szerelmet adni.
Oké,csak dugni akar velem.De hányszor?
Nincs más,akit befuzhet? :D plusz,én sose keresem fel
Sem pedig O engem
Ha úgy van hogy összefutunk,mintha mi sem történt volna.
Nem szeret,tudom.
Ezt nem kell leírni.
Egyrészt fáj,hogy ez ennyi részéről,másrészt meg valamilyen szinten jó,hogy nem kell elkotelezodni,csak osszejarunk néha,viszont ez annál már több
En csak azt nem értem,miért nem ír egyáltalán.Oke,hogy máshol lakik most 2honapig.Elotte mindig írt,hogy mikor jön,vagy hova menjünk
Lehetséges azért,mert már párszor elküldtem melegebb éghajlatra?Hu de zavaros lett.Ki kell lépni ebből.
Illetve már jó úton járok,de még is érdekel még..😅hiába.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!