Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem örül a boldogságomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem örül a boldogságomnak, vagy ennyire nem érdekli?

Figyelt kérdés
Az exemmel egy év eltelte után, újra elkezdtünk beszélgetni. Anno azért szakítottunk, mert nem volt kölcsönös a dolog. Ő nem szeretett, én pedig szerettem őt. A helyzet tarthatatlan volt, szakítottunk. Azt kívánta, találjam meg a hozzám illőt, aki kölcsönösen szeret engem. Ez így is lett. Nekem lett párkapcsolatom, boldog vagyok. Szóval ez szóba került a beszélgetés alatt, és semmit nem reagált erre, azt sem hogy örül ennek, semmit sem. Helyette azonnal elkezdtett arról beszélni, hogy hova megy nyaralni, és mennyire fáradt a sok munka miatt. Most ennyire nem érdekelte hogy úgy lett ahogy kívánta nekem, hogy megtaláltam a boldogságot? Mintha meg sem hallotta volna.
2022. júl. 6. 08:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Redflag a köbön…
2022. júl. 6. 08:59
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Exekkel kapcsolatot tartani? Az ilyen embert messzire kerülni kell.

RED FLAG!!!!!

2022. júl. 6. 09:03
 13/20 A kérdező kommentje:
Miért is? Az egyik legjobb barátom a huszonpárévvel ezelőtti tinikori szerelmem. Úgyhogy nagyon nem értem ezt a red fleg dolgot.
2022. júl. 6. 09:06
 14/20 A kérdező kommentje:
A testvéremet meg az exe aki orvos műtötte. S képzeld előtte és utána is beszélgettek, de gondolom szted a testvéremnek másik dokit kellett volna kérnie, nehogy már az exe műtse, hiszen az red fleg. Nem is értem, ki az infantilis???
2022. júl. 6. 09:08
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
A kérdés alapján azt hittem, tini vagy…
2022. júl. 6. 09:12
 16/20 A kérdező kommentje:
Pont hogy a tinik olyanok hogy szakítottunk, többet meg sem ismerlek. Na az a gyerekes dolog. Ha nem volt bántalmazás, erőszak, akkor teljesen normális hogyha egy idő után 2 ember beszélget.
2022. júl. 6. 09:14
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Annyira mégsem vagy boldog az új pároddal, ha még mindig az exeddel beszélgetsz, és érdekel miről mit gondol. Ha nem volt bántalmazás, akkor sem normális exekkel kapcsolatot tartani.
2022. júl. 6. 10:37
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván le sem szarja, csak elő akart venni valakit dugni. Neked meg az a bajod, hogy nem hatotta meg, hogy van valakid. Amúgy rohantál volna.
2022. júl. 6. 12:47
 19/20 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező, a testvéredet az exe műtötte? Úgy tudom azt törvény tiltja, de legalábbis van rá valamilyen szabályozás, hogy közeli ismerőst, rokont nem kezelhet az orvos. Így igen, ebben az esetben a tesódnak másik orvost kellett volna kérnie, vagy az orvosnak kellett volna annyi eszének lennie, hogy átadja egy kollégájának az esetet összeférhetetlenség miatt.

Bocsi az offért, de ezen nagyon meglepődtem.

2022. júl. 6. 14:32
 20/20 anonim ***** válasza:
83%
Hát akkor feküdj az exed alá, ha már annyira vele vagy ki. A barátod helyében én biztos kidobnálak.
2022. júl. 6. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!