Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem örül a boldogságomnak, vagy ennyire nem érdekli?
Figyelt kérdés
Az exemmel egy év eltelte után, újra elkezdtünk beszélgetni. Anno azért szakítottunk, mert nem volt kölcsönös a dolog. Ő nem szeretett, én pedig szerettem őt. A helyzet tarthatatlan volt, szakítottunk. Azt kívánta, találjam meg a hozzám illőt, aki kölcsönösen szeret engem. Ez így is lett. Nekem lett párkapcsolatom, boldog vagyok. Szóval ez szóba került a beszélgetés alatt, és semmit nem reagált erre, azt sem hogy örül ennek, semmit sem. Helyette azonnal elkezdtett arról beszélni, hogy hova megy nyaralni, és mennyire fáradt a sok munka miatt. Most ennyire nem érdekelte hogy úgy lett ahogy kívánta nekem, hogy megtaláltam a boldogságot? Mintha meg sem hallotta volna.2022. júl. 6. 08:00
12/20 anonim válasza:
Exekkel kapcsolatot tartani? Az ilyen embert messzire kerülni kell.
RED FLAG!!!!!
13/20 A kérdező kommentje:
Miért is? Az egyik legjobb barátom a huszonpárévvel ezelőtti tinikori szerelmem. Úgyhogy nagyon nem értem ezt a red fleg dolgot.
2022. júl. 6. 09:06
14/20 A kérdező kommentje:
A testvéremet meg az exe aki orvos műtötte. S képzeld előtte és utána is beszélgettek, de gondolom szted a testvéremnek másik dokit kellett volna kérnie, nehogy már az exe műtse, hiszen az red fleg. Nem is értem, ki az infantilis???
2022. júl. 6. 09:08
15/20 anonim válasza:
A kérdés alapján azt hittem, tini vagy…
16/20 A kérdező kommentje:
Pont hogy a tinik olyanok hogy szakítottunk, többet meg sem ismerlek. Na az a gyerekes dolog. Ha nem volt bántalmazás, erőszak, akkor teljesen normális hogyha egy idő után 2 ember beszélget.
2022. júl. 6. 09:14
17/20 anonim válasza:
Annyira mégsem vagy boldog az új pároddal, ha még mindig az exeddel beszélgetsz, és érdekel miről mit gondol. Ha nem volt bántalmazás, akkor sem normális exekkel kapcsolatot tartani.
18/20 anonim válasza:
Nyilván le sem szarja, csak elő akart venni valakit dugni. Neked meg az a bajod, hogy nem hatotta meg, hogy van valakid. Amúgy rohantál volna.
19/20 anonim válasza:
Kérdező, a testvéredet az exe műtötte? Úgy tudom azt törvény tiltja, de legalábbis van rá valamilyen szabályozás, hogy közeli ismerőst, rokont nem kezelhet az orvos. Így igen, ebben az esetben a tesódnak másik orvost kellett volna kérnie, vagy az orvosnak kellett volna annyi eszének lennie, hogy átadja egy kollégájának az esetet összeférhetetlenség miatt.
Bocsi az offért, de ezen nagyon meglepődtem.
20/20 anonim válasza:
Hát akkor feküdj az exed alá, ha már annyira vele vagy ki. A barátod helyében én biztos kidobnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!