Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ösztönösen megérezhetjük hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ösztönösen megérezhetjük hogy kivel passzolunk? Mennyire valósak ezek?

Figyelt kérdés

A kérdésem előtt egy kis bevezetést írnék hogy egyértelmű legyen hogy mire is vagyok kiváncsi.

Sok férfi jár be a munkahelyemre vegyesen minden korosztályból. Ezáltal elég sok bókot és dícséretet szoktam kapni amit illedelmesen megköszönök és ennyi. Nyilván vannak akik ismerkednének velem de mivel én párkapcsolatban élek ezeket az ajánlatokat udvariasan vissza szoktam utasítani attól függetlenül hogy az illető hogy néz ki. Mások által megítélt nagyon jó pasikat is hiába a sportos “kigyúrt” test tipikus szép fiú arc divatos öltözet stb. Nyilván mert van párom de ha szingli lennék sem keltették volna fel a figyelmem mert számomra nem elég nagyon jó pasinak lenni. Nekem más értékek sokkal fontosabbak egy férfiban.

Viszont van egy férfi aki mindig is nagyon szimpatikus volt mióta itt dolgozom. Kb olyan 10 évvel lehet

tőlem idősebb.

Teljesen átlagos kinézetű férfi, átlagos testalkat, semmi extra öltözet semmi fényűzés. De őszinte leszek ennek ellenére nekem tetszik. Ő sosem bókolt nekem, sose fárasztott az átlagos sallangokkal amiket általában mondani szoktak nekem.

Ezzel szemben mindig nagyon kedves, segítőkész és udvarias velem. De ami a leginkább árulkodó hogy bármikor mikor el megy mindig vissza néz rám, vagy ha nem én dolgoztam csak ott voltam és ment ki közben folyamatosan megvolt a szemkontaktus. Amit persze én is fenntartottam. Ezzel szemben bármikor kettesbe maradunk mert nincs körülöttünk éppen senki, átlagos dolgokról szoktunk váltani egy két mondatot. Én nyilván zavaromban próbálok valami értelmeset mondani több kevesebb sikerrel de ahogy észrevettem ő is hasonlóan van ezzel. Még egymás nevét sem tudjuk. 😅 Olyan mintha csak beszéljünk valami átlagos dologról csak hogy beszéljünk egymással egy kicsit de sosem megyünk mély dolgokban. 😄Munka milyen volt a hétvége stb stb. Majd elköszönünk és a szokásos vissza néz rám az ajtóból. Egyébként vicces szitu én jókat szoktam ezen mosolyogni magamban.😄 Nyilván nem vagyunk közömbösek egymásnak ez egyértelmű, de mivel mindketten kapcsolatban élünk nem lépünk egymás felé ennél tovább. Ami nem baj csak ezáltal megfogalmazódott a fejemben egy kérdés. Mindig is nagyon érdekeltek ezek a dolgok így ez a szituáció kíváncsivá tett.

Ami az lenne hogy akik voltak hasonló szituációban hogy ennyire érezhető volt a kölcsönös szimpátia úgy hogy ennyire felületes csak az “ismeretség” és esetleg megismertétek egymást mennyire passzolt a személyiségetek? Mennyire voltak közös témáitok? Milyen volt a másik emberileg?

Mármint olyan furcsa hogy több férfi nő közül bármi ismeretség nélkül két ember csak eleinte pillantásokból majd nagyon felületes kommunikációból nem lesz közömbös egymásnak. Ez ilyen belső megérzés vajon? Olyan ember lesz ilyen “különleges” számunkra akikkel passzolunk valamilyen szinten? Mivel nem ismerjük egymást van bennünk emberekben valamiféle “radar”? Most ha túl tekintünk a külsőségeken két egymáshoz illő ember rá érez erre ?

Kiváncsi vagyok a belső intuícióink mennyire reálisak, esetleg mennyire vezetnek minket félre. 😊

2022. júl. 4. 05:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van benne igazság, de én állandóan lezárok, és nem törődök semmivel-senkivel sem.
2022. júl. 4. 17:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 de miért nem?
2022. júl. 4. 17:54
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen legelőször is éreztem már a szimpátiát. Nyilván azóta már eltelt fél év és azóta is. :)

2022. júl. 4. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha sokáig vagy egy emberrel együtt és átalakul barátságá a kapcsolat ahol a szenvedély már eltűnik , előfordulhat . Az ember egész életében szerelmes tud lenni vagy lángolni más iránt, mivel ösztönösen bennünk van az újra való hajlam , az új dolgok feltérképezése és adta örömök. Viszont mindig zsákba macska , hogy megéri e a régit egy újra cserélni nem e egy pilanatnyi boldogság csak amit kapunk ami idővel szintén kihűl . Felnőtt korban gyakori , hogy nem szerelemből ha nem érdekből választanak az emberek ami nem jelenti azt hogy unszimpatikus a választott személy , csak hiányzik a tűz amiért érdemes élni.
2022. júl. 4. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező ,vissza tudod vezetni , hogy mi volt az inger forrása ?

Ahogy megláttad , pl összkép , ahogy megérezted az illatát , amit mondott , ahogyan mondott , ilyesmikre gondolok

2022. júl. 4. 22:42
 16/17 A kérdező kommentje:

Olyan első pillantásra össze néztünk mikor először bejött. Mikor fizetett mindig nagyon kedves volt.

Mikor elköszönt mélyen a szemembe nézett és mosolygott. Majd ahogy ki ment már akkor vissza nézett. Ennek már lassan több mint fél éve 😄🤷🏽‍♀️ Ki érti ezt. Nagyon ritkán volt olyan eset hogy csak kettesbe voltunk. De akkor mintha mindketten zavarba lennénk és csak csacsogunk valamit gyorsan mintha csak “örülnénk” ennek a pár mondatnak is. De mint említettem mindketten kapcsolatban vagyunk így szerintem mindketten ezen a szinten maradtunk. Én hordom az eljegyzési gyűrűmet is. Rajta nem láttam ilyet de tudom hogy neki is van valakije mert egyszer előttem beszélgettek az egyik barátjával és hallottam. Mikor meglátjuk egymást az ma is olyan mint fél éve 😁 Feldobja a napom az az igazság. 🤷🏽‍♀️😊

2022. júl. 4. 23:55
 17/17 anonim ***** válasza:
12#-nek, a 11# vagyok: félek az elutasítástól, hogy nem vagyok jó a másiknak, nem tetszem úgysem, vagy valamit elrontok, csalódást okoznék, így bele sem kezdek. (F)
2022. júl. 5. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!