Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ösztönösen megérezhetjük hogy kivel passzolunk? Mennyire valósak ezek?
A kérdésem előtt egy kis bevezetést írnék hogy egyértelmű legyen hogy mire is vagyok kiváncsi.
Sok férfi jár be a munkahelyemre vegyesen minden korosztályból. Ezáltal elég sok bókot és dícséretet szoktam kapni amit illedelmesen megköszönök és ennyi. Nyilván vannak akik ismerkednének velem de mivel én párkapcsolatban élek ezeket az ajánlatokat udvariasan vissza szoktam utasítani attól függetlenül hogy az illető hogy néz ki. Mások által megítélt nagyon jó pasikat is hiába a sportos “kigyúrt” test tipikus szép fiú arc divatos öltözet stb. Nyilván mert van párom de ha szingli lennék sem keltették volna fel a figyelmem mert számomra nem elég nagyon jó pasinak lenni. Nekem más értékek sokkal fontosabbak egy férfiban.
Viszont van egy férfi aki mindig is nagyon szimpatikus volt mióta itt dolgozom. Kb olyan 10 évvel lehet
tőlem idősebb.
Teljesen átlagos kinézetű férfi, átlagos testalkat, semmi extra öltözet semmi fényűzés. De őszinte leszek ennek ellenére nekem tetszik. Ő sosem bókolt nekem, sose fárasztott az átlagos sallangokkal amiket általában mondani szoktak nekem.
Ezzel szemben mindig nagyon kedves, segítőkész és udvarias velem. De ami a leginkább árulkodó hogy bármikor mikor el megy mindig vissza néz rám, vagy ha nem én dolgoztam csak ott voltam és ment ki közben folyamatosan megvolt a szemkontaktus. Amit persze én is fenntartottam. Ezzel szemben bármikor kettesbe maradunk mert nincs körülöttünk éppen senki, átlagos dolgokról szoktunk váltani egy két mondatot. Én nyilván zavaromban próbálok valami értelmeset mondani több kevesebb sikerrel de ahogy észrevettem ő is hasonlóan van ezzel. Még egymás nevét sem tudjuk. 😅 Olyan mintha csak beszéljünk valami átlagos dologról csak hogy beszéljünk egymással egy kicsit de sosem megyünk mély dolgokban. 😄Munka milyen volt a hétvége stb stb. Majd elköszönünk és a szokásos vissza néz rám az ajtóból. Egyébként vicces szitu én jókat szoktam ezen mosolyogni magamban.😄 Nyilván nem vagyunk közömbösek egymásnak ez egyértelmű, de mivel mindketten kapcsolatban élünk nem lépünk egymás felé ennél tovább. Ami nem baj csak ezáltal megfogalmazódott a fejemben egy kérdés. Mindig is nagyon érdekeltek ezek a dolgok így ez a szituáció kíváncsivá tett.
Ami az lenne hogy akik voltak hasonló szituációban hogy ennyire érezhető volt a kölcsönös szimpátia úgy hogy ennyire felületes csak az “ismeretség” és esetleg megismertétek egymást mennyire passzolt a személyiségetek? Mennyire voltak közös témáitok? Milyen volt a másik emberileg?
Mármint olyan furcsa hogy több férfi nő közül bármi ismeretség nélkül két ember csak eleinte pillantásokból majd nagyon felületes kommunikációból nem lesz közömbös egymásnak. Ez ilyen belső megérzés vajon? Olyan ember lesz ilyen “különleges” számunkra akikkel passzolunk valamilyen szinten? Mivel nem ismerjük egymást van bennünk emberekben valamiféle “radar”? Most ha túl tekintünk a külsőségeken két egymáshoz illő ember rá érez erre ?
Kiváncsi vagyok a belső intuícióink mennyire reálisak, esetleg mennyire vezetnek minket félre. 😊

Kérdés, hogy nem akartok többet, jobban beszélgetni mikor van lehetőség, vagy nem tudtok.
Velem is volt, hogy kollégával hasonlóan hónapokon keresztül néztük egymást, néhány szót váltottunk. Ő foglalt volt. De mikor lehetőségünk lett volna jobban beszélgetni akkor sem ment.

Éreztem már így 1-2x.
Ebből az egyik olyan akivel egy köszönés sem volt közöttünk.
Tippelj hányszor lett ezekből bármi is. Szinte sosem.
De hiszek az ilyen erős megérzésben amikor úgy érzed ismered a másikat, hasonlóak vagytok, amikor szinte semmit nem is tudsz róla. Biztosan jelentenek valamit. Nem tudom, hogy valami spirituális dolog, vagy ahogy te mondod valami ösztön.. de arra se lehet fogni, hogy én gondoltam ezt bele, mert nekem sem életem legvonzóbb embere volt akik iránt így éreztem.

Nekem volt hasonló élményem, én vagyok a storyban az idősebb férfi - nem csövesbànat kategória
Bementem a helyre, mondom magamban , oh egy lány a szemèlyzetből, semmi extra.
Váltottam vele egy pár szót, mert kellett ez-az, és a fejembe egy kapcsoló mintha àtàllitódott volna.
És próbálom megfejteni, hogy mi a franc ez az egész, szépnek szép , de a külseje mellett elmennèk az utcán, a hangja szép, a parfümje komolyabb nőre vall, jó illatú de nem tipikusan az esetem, ennyire hatással lett volna rám amit beszéltünk , és ahogyan mondtuk?
Utána ahogy néha talàlkoztunk nevetett az idióta poènjaimon , hogy látom hogy nevét a szemével mikor meglát, és látja rajtam hogy kicsit megtorpanok ha látom?
Nem teljesen értem én sem.
#5 Ki mondta hogy alkesz? Egyáltalán miből következtetted le ezt a hülyeséget ?😅Tudtommal egyáltalán nem iszik 😁
Emellett igen teljesen normális vagyok. Hisz természetes ha az embernek van is párja attól még érezhet kölcsönös szimpátiát más ember iránt.. Mint ahogy vonzalmat sem kizárólag egy ember iránt érzünk a világon… Plusz voltaképp mire is ez a ki rohanás? Én nem csináltam semmit. Elmeséltem egy élethelyzetet hogy kontextusba helyezzem a kérdésem, nem az volt a kérdés hogy hogyan lehetne köztünk bármi. Nem ez az oldala érdekel, nyilván ha akarnék tennék ezért lépéseket.
#6 Hát igen. Nehéz megmondani mitől lesz számunkra valaki különlegesebb a többi embertől 😊 Próbálok majd kutakodni a témában. Lehet kicsit túlromantizáljuk a miérteket.
Sokan felszokták hozni a fajfenntartás elméletet. Viszont én úgy gondolom ha csupán ez lenne a dologban nem egy két ember iránt éreznénk ilyet hanem kb minden negyedik személy iránt az utcán. Ugyanis az csak arról szól női oldalról hogy a nő keres egy megbízható, minden téren biztonságot nyújtó férfit akinek gyereket szülne. Na hat ebből van pár mégsem lesz automatikusan szimpatikus. 😄
Szerintem azért ennél ez több lehet. Aztán kitudja lehet csak egymás kémiája ami passzol és vonz minket a másikban tudattalanul. Ugyanis az láthatatlan. Nem tudjuk felmérni hogy úúú az az ember kell már messziről látom hogy kompatibilis a kémiánk 😄
Na de ha ez van a dologban, akkor akik között megvan ez a bizonyos kémia azok automatikusan jó párost alkotnának? Mert olyat nem igazán tudok elképzelni hogy valakivel kölcsönösen piszokul vonzódunk egymáshoz de közben utáljuk egymást mint a sz*rt.😄😄

Kérdező, mikor kezted az érezni azt amit ?
Egyből az első pillanatban, mikor jött a nagy bumm ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!