Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 év alulival való pettinget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 év alulival való pettinget bünteti a törvény?

Figyelt kérdés
Vagy a törvényben foglaltak szerint csak a szex tilos?
2010. szept. 20. 18:48
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
25%

19:10, fúú én mennyi ilyen választ olvastam már.. és hogy ez engem mennyire idegesít bakker.. miért gondolja a többség azt h 13 évesen az ember nem tudja eldönteni h neki mi a jó és azt se tudja h mit akar? csak úgy mellékesen közlöm h énis 13 éves vagyok és pontosan tudom h mit akarok és nem az a fajta ember vagyok akit annyira könnyű megvezetni vagy befolyásolni...

kérdezőnek, egyébként, ha a lány is akarja akkor hajrá. nem hiszem hogy utána hanyatthomlok rohanna feljelenteni téged.. és van egynéhány ismerősöm akik 13-14 évesen 17-18-19 éves srácokkal feküdtek le és egyik srác se végezte a börtönben : )

13/L

2010. szept. 20. 20:08
 22/30 A kérdező kommentje:
nem az, hanem talán Ő! -.-
2010. szept. 20. 20:09
 23/30 A kérdező kommentje:
ez 20:01-nek szólt
2010. szept. 20. 20:16
 24/30 anonim ***** válasza:

ma 20:08: Mert most azt hiszed a csepp eszeddel. Az idő nagy úr. Sajnos a fiatlaok lenézik az időseket. Kis hülye vagy még és kész. Játszhatsz akármiyen komoly embert, akkor is az vagy.

Innen is látszik amúgy, hogy tipikusan olyan vagy, mint a többi korodbeli: okosnak és felnőttnek hiszed magad. Ez tipikus. Szóval maradj csendben. :)

2010. szept. 20. 20:31
 25/30 anonim ***** válasza:
Hja,és menj babázni.
2010. szept. 20. 20:42
 26/30 anonim ***** válasza:

Omfg inkább kezdj vmit a saját korosztályoddal.Nekem is a felnőtt nők jönnek be:XD.De azokkal nem kezdek semmit mert én kicsi lennék hozzájuk.Ezért csak 15-16-17 éveseknél vagyok:D.

20:08 13 évesen akármilyen okosságot mondasz nem vagy éretebb a korodnál.Én is csomó olyasmit mondok mint egy felnőtt mégse képzelem h éretebb vagyok a koromnál 15 évesen...

2010. szept. 20. 21:20
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig, de amíg 17 vagy, addig a pettinget nem bünteti semmi, csak a nemi szerveiteket nem illeszthetitek össze elvileg. 18 éves korodtól már ez is tilos. Utána viszont, amikor ő 14 lesz, onnantól már újra minden megengedett, akár a közösülés is, amíg közös beleegyezéssel történik. Persze a többi is csak akkor lesz megtorolva, ha nyilvánosságra kerül, és amennyiben közös belegyezéssel történt, kizárt dolog, hogy a bíróság komolyabb büntetést, például letöltendő szabadságvesztést szabjon ki.
2010. szept. 20. 23:29
 28/30 A kérdező kommentje:
első igazi válasz :) köszönöm :)
2010. szept. 21. 14:32
 29/30 anonim ***** válasza:
Gondolom Te is nagyon örülnél, ha a kislányoddal csinálnák ugyanezt. Remélem viheted a tiedet majd 12 évesen abortuszra ;)
2010. szept. 22. 11:20
 30/30 A kérdező kommentje:

neked meg remélem, egyszer kinő az agyad :)

tudod egyáltalán, mit jelent a petting? megsúgom, a konkrét nemi aktus nem tartozik bele, ilymódon aztán nem fog teherbe esni... ha pedig nem is érintkeznek a nemi szervek, akkor konkrétan 100% az esélye, hogy nem lesz terhes

ja és amúgy én soha nem akarok gyereket, még 15-20 év múlva se, szóval az enyémmel nem fog ilyen történni :)

2010. szept. 22. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!