Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 év alulival való pettinget bünteti a törvény?
19:10, fúú én mennyi ilyen választ olvastam már.. és hogy ez engem mennyire idegesít bakker.. miért gondolja a többség azt h 13 évesen az ember nem tudja eldönteni h neki mi a jó és azt se tudja h mit akar? csak úgy mellékesen közlöm h énis 13 éves vagyok és pontosan tudom h mit akarok és nem az a fajta ember vagyok akit annyira könnyű megvezetni vagy befolyásolni...
kérdezőnek, egyébként, ha a lány is akarja akkor hajrá. nem hiszem hogy utána hanyatthomlok rohanna feljelenteni téged.. és van egynéhány ismerősöm akik 13-14 évesen 17-18-19 éves srácokkal feküdtek le és egyik srác se végezte a börtönben : )
13/L
ma 20:08: Mert most azt hiszed a csepp eszeddel. Az idő nagy úr. Sajnos a fiatlaok lenézik az időseket. Kis hülye vagy még és kész. Játszhatsz akármiyen komoly embert, akkor is az vagy.
Innen is látszik amúgy, hogy tipikusan olyan vagy, mint a többi korodbeli: okosnak és felnőttnek hiszed magad. Ez tipikus. Szóval maradj csendben. :)
Omfg inkább kezdj vmit a saját korosztályoddal.Nekem is a felnőtt nők jönnek be:XD.De azokkal nem kezdek semmit mert én kicsi lennék hozzájuk.Ezért csak 15-16-17 éveseknél vagyok:D.
20:08 13 évesen akármilyen okosságot mondasz nem vagy éretebb a korodnál.Én is csomó olyasmit mondok mint egy felnőtt mégse képzelem h éretebb vagyok a koromnál 15 évesen...
neked meg remélem, egyszer kinő az agyad :)
tudod egyáltalán, mit jelent a petting? megsúgom, a konkrét nemi aktus nem tartozik bele, ilymódon aztán nem fog teherbe esni... ha pedig nem is érintkeznek a nemi szervek, akkor konkrétan 100% az esélye, hogy nem lesz terhes
ja és amúgy én soha nem akarok gyereket, még 15-20 év múlva se, szóval az enyémmel nem fog ilyen történni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!