Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik férfit választanád?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit választanád?

Figyelt kérdés

41 éves - egyedülálló. Nagyon rendes és kedves, tisztelettudó. Udvarol, lesi minden kívánságom, mit szeretek, mi a kedvencem, mihez lenne kedvem stb. Úriember!

A szexben nagyon gyenge (mintha még előttem soha nem lett volna nővel). Háromszor voltunk együtt, egyszer sem tudtam elmenni, de élvezni sem.

Átlagos külső, nem ronda, de nem mondható jóképűnek.

50 éves - házas, idősebb a felesége. Nagyon-nagyon jó a szexben. Egy menet nála egy óra, és én elmegyek kétszer. Ha meglátom, már rögtön benedvesedtem.

Az ágyon kívül semmilyen, minimális kedvességet, tiszteletet nem mutat az irányomba. Kifejezetten bunkó.

Átlagosnál jobban néz ki, sportos, sármos.

Az utóbbival megszakítottam a kapcsolatot, de hiányzik.

Tudom, hogy a második csak szex kapcsolat, de az elsőt nem akarom átvágni..

2022. júl. 1. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egyiket sem.

Az elsővel még javítható a szex.

23L

2022. júl. 1. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Így egyiket sem. Ha jobb semmiképp nem jut, akkor első. Az még megtanulhat dugni, de a második nem fog gerincet növeszteni.
2022. júl. 1. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Az első logikusabb, de titokban mindenki a másodikra vágyik - feleség nélkül.
2022. júl. 1. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az első.
2022. júl. 1. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket se. Nekem "tanítani" a szexet már nincs se kedvem, se türelmem, a foglalt férfiak pedig sosem érdekeltek és nem is fognak. 40N
2022. júl. 1. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyiket sem
2022. júl. 2. 12:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Leginkább én is, egyiket se.

De valahogy mindig ebbe a két típusba botlom. Vagy nagyon jó a szexben, de egy vadparaszt, aki semmibe vesz. Vagy hihetetlen kedves, figyelmes, igazi úriember, udvarló, de a szexben egy nulla (= olyan, aki biztosan nem fog fejlődni, mert nincs benne szenvedély, szex iránti érdeklődés az alapszükségletét leszámítva).

2022. júl. 2. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!