Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Melyik férfit választanád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Melyik férfit választanád párodul? (Nem kell komolyan venni, nyilván a valóságban egyik sem választható, csak érdekel, neked melyik hangzik jól. Ezt azért mondom, mert belém kötnek, hogy "értelmetlen". :D)

Figyelt kérdés

1.

Ez a férfi egy kedves, aranyos srác. Külseje átlagos, tűrhető a feje, nincs elhízva. Viszonylag konfliktuskerülő típus, de sok minden érdekli, lehet vele beszélgetni, meg együtt csinálni egy csomó mindent. Vidám vele az élet.

2.

Ez a férfi egy bonyolultabb srác. Küllemre ő is átlagos, nem rossz a feje, nincs elhizva, kicsit erősebb alkata van. Van esze, szorgalmas, jó a fizikuma, de mindezek ellenére önbizalomhiányos. Van benne egy kis kisebbségi komplexus. Vele kevésbé vidám az élet, mint az elsővel, de azért tud hódolni az élvezeteknek.

3.

A három közül alighanem ez a 3. a leghelyesebb. Kifejezetten jóképű, ő a legmagasabb is. Ő sincs elhízva, szikár alkat. Ő is intelligens, de azért azt leszögezem visszamenőleg, hogy mind a 3 srác okos, intelligens. Egyik se butuska vagy átlagos képességű. Ez a 3. a lehérzékenyebb, lehet látni sírni is. De érdekes, mert amúgy ennek ellenére mentálisan ő a legstabilabb a 3 közül (pl. a 2. depire, hangulatingadozásra hajlamos).

2021. jún. 18. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
1 vagy 3
2021. jún. 18. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akinél van kémia. Ezt a leírásból nem lehet tudni.
2021. jún. 18. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, elég nyilvánvalóan a harmadik. Én szeretem az érzékeny férfiakat, akik ki merik mutatni az érzéseiket, ha ez intelligenciával párosul, akkor maga a tökéletesség. Az már csak bónusz mellé, hogy leghelyesebb, és csak remélném, hogy nem sokkal magasabb nálam :D.

Ha ő nem jönne össze, akkor a második, amennyiben nem kórosan önbizalomhiányos, mert akkor "verek" belé egy kicsit, már úgyis gyakorlatom van benne. A párom és az exem is nagyrészt nekem köszönheti az önbizalmát :D.

Az első azért nem, mert rettenetesen nem szeretem a konfliktuskerülő embereket, mert nem lehet velük egyről a kettőre jutni. Nyilván ne generálja poénból a konfliktusokat, de álljon ki magáért.

2021. jún. 18. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
“Ő a legmagasabb”...:D
2021. jún. 18. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Hat koszonom, olyan valasztekbol valasztok, ami kedvemre valo.
2021. jún. 18. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az 1. választanám,a vidám,pozitív emberek vonzanak.Egyetlen dolog,ami nem tetszik,hogy konfliktuskerülő.Én se szeretek veszekedni,de értékelem,ha valaki őszintén kimondja a véleményét,és meg lehet vele beszélni a problémákat.
2021. jún. 18. 20:55
 7/9 A kérdező kommentje:

1. 2 pont

2. 0,5 pont

3. 3 pont

2021. jún. 18. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Látatlanban nyilván 1,vagy 3.

De mivel én is defektes vagyok, úgyis a 2-est vonzanám be és vele jönnék ki a legjobban.

Így a kettes. :D

2021. jún. 18. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán az 1.átlagnál jobb fejjel.Vagy a 3.Kérdés, hogy mi okból és milyen gyakran látni sírni. Ha egész nap pityereg, akkor nagyon nem😂
2021. jún. 19. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!