Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamuprofillal szívattam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamuprofillal szívattam az exem, szerinted normális vagyok?

Figyelt kérdés
Megbántott, a bajban ott hagyott! Ahol tudok bosszút állok, de úgy érzem kezd mániákussá válni ez az egész. Jó lenne vhogy kiszállni ebből az egész nyomasztásból.
2022. júl. 1. 13:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem normális, amit csinálsz és ráadásul szánalmas is. A bosszú csak arra jó, hogy saját magadat járatod le, illetve az idődet rabolod.
2022. júl. 1. 13:33
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Kicsinyes utolsó kis féreg vagy hatalmas egoval.

Pszichológushoz kellene menned.

Miért van erre a bosszúra egyáltalán szükséged? Ettől visszajön? Ettől megoldódik a problémád, amiben cserben hagyott? Egyáltalán ő okozta a problémádat, vagy egyáltalán nem is felelős érte, csak te elvárod, hogy megoldja helyetted, viselje a terhedet.

Gondolom, nem véletlen, hogy dobott, és ha ezen a szinten vagy, remélem, nem lesz barátnőd.

2022. júl. 1. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk, ha egy kicsit is szeretnél magadhoz térni, és egy kicsit is jóvátenni részben, akkor felvállalod, hogy te voltál a kamuprofillal, bocsánatot kérsz, és megmondod, hogy többet nem fordul elő, amit tartasz is, és törlöd a kamuprofilt.

De te féreg vagy, a féreg meg nem gerinces.

2022. júl. 1. 13:46
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Gyökérség az ilyen viselkedés. Minek nevezzem azt, aki így viselkedik...?
2022. júl. 1. 13:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő! Télen anyagi gondom akadt és megkértem, hogy segítsen tüzifát venni, majd közölte, hogy ő nem nyomorog itt tovább neki jobb sors jár! És azonnal összejött egy öreg nővel akihez egyből odaköltözött, de folyamatosan neten ismerkedik és nem is tudom mi sérűlt bennem, de nagyon rosszul esett.. így legalább revansot veszek, mégha gerinctelennek tart bárki is!
2022. júl. 1. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
5. Ezzel nem segítesz magadon. Csak az idődet pocsékolod egy szar emberre. Keress inkább normális férfit.
2022. júl. 1. 14:24
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
Jól teszed, rohadjon meg, hogy nem vett fát.
2022. júl. 1. 15:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A kicsinyesség, stb. nemtől független.

De érdekes, hogy szakítás után még azt nézed, hogy ő mit csinál, kivel ismerkedik, aztán szivatod.

Szemét volt? - Igen, szemét volt. De egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá, de ezek szerint te is a bizonyos szint alatt vagy.

És igen, örülni kellett volna, hogy dobott, mert így legalább nem élsz tovább egy fedél alatt egy szeméttel, nem pazarolod rá az idődet, egy illúzióval kevesebb... De közben te ahelyett, hogy továbblépnél, csak gyűlölködsz.

2022. júl. 1. 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Ez a te értelmi szintedet tükrözi. Miért nem lehet simán tovább lépni? Legközelebb mi lesz, kiszúrod az autója gumiját? Vagy kamuból feljelented hogy megerőszakolt? Szánalmas vagy
2022. júl. 1. 16:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"És azonnal összejött egy öreg nővel akihez egyből odaköltözött, de folyamatosan neten ismerkedik"

Ennél a pontnál azért te is elgondolkodhatnál azon, hogy miért választottál magad mellé egy ilyen embert. Elhiszem, hogy megbántott, de valószínűleg a te személyiséged is bőven hozzájárult ahhoz, hogy ilyen embert fogj ki magadnak. És a bosszúd is csak ront a helyzeten.

2022. júl. 2. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!