Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a nő velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a nő velem?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy az "koptat" le csúnyán fogalmazva vagyis ghostingol akit a legjobban szeretek. Meg májusban szerelmes voltam. De ghostingolt engem a nő amit nem tudok feldolgozni. Nagyon nehezen ismerkedek, és leszek bizalmi viszonyban bárkivel ezért nincsenek barátaim meg barátnőm. Ezzel a nővel nem csak megbíztam benne, de megszerettem őt. Erre ő minden előzmény nélkül pár hónap múlva ghostingol. Persze tudom hol lakik, és megtehetnem én is ilyen undorító módon azt hogy kiveszek egy albérletet a mellette lévő panel lakásban, hogy mit fog szólni ha mindennap találkozik velem. De az igazságot mondva, nem értem ezt az egészet.

30/f

2022. jún. 30. 07:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem lett depressziós, hanem baromi hamar levágta, hogy kattant vagy és lelépett.

Nem ő tehet róla, hogy életed egyetlen lehetőségének tekinted. Neki ettől még nem kötelező veled lennie, mert te úgy érzed, nincs más esélyed.

Nem tudom, hol lehet ismerkedni. Én a netről ismertem meg pedig a férjemet, épp ma 3 éve.

2022. jún. 30. 11:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Netről. De te akkor nő vagy. És nem nem vagyok kattant. Pusztán össze vagyok zavaroda, mert ha valaki valakinek ígér valamit. Tehát én segítettem neki és az anyjának, nagyon sok ajándékkal elhalmoztam őt aminek őrült, segítettem cipekedni nekik és miegymásban. O pedig ígérte a közös filmezést, a kirándulásokat, azt hogy mehetek vidékre hozzájuk, és még sorolhatnám. Ha valaki neked eltöri a lábadat akkor az. Láb mindig is elvolt törve? Mert azt írtad hogy kattant vagyok, vagy csak úgy látszik, de nyilván ha össze is vagyok zavarodva O tett azzá és nem én magamat. Mellesleg neten egy srác nagyon nehezen ismerkedik. Ezért sem kaptam meg választ. Sehol nem lehet ismerkedni.
2022. jún. 30. 11:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy itt tombolsz, egyáltalán csodálom, hogy a nő csak felszívódott.

Az a helyzet, hogy nála egészen pontosan nulla esélyed van. Ugyanis ő már ismer, és ezt valamivel rendesen elcseszted. Attól, hogy te kijelented, hogy van két hete eldönteni mit akar, neki még bármikor joga van kiszállni. Akár 2 év, vagy 12 év után is. Engedd el, hagyd a pichába. A legtöbb, amit elérsz, hogy mindenkinek nyilvánvaló lesz, hogy totál jogosan lépett le szó nélkül, mert bekattantál és zaklatod. Ezt akarod bebizonyítani, hogy igaza van? Költözz oda, meg toporzékolj, hogy ő a tiéd.

De ha egy normális kapcsolatra vàgysz, akkor keress olyat, akivel tiszta lappal indultok. Te is nála. Tanulj a hibáidból, és legyél okosabb.

Azt meg ne itt követeld, hogy de hol lehet ismerkedni. Senki se tudja, hogy hol van az a lány, akinek szimpatikus vagy. Lehet, hogy a következő vevőd. Vagy épp most ment el a házad előtt. Lehet, hogy a boltban futtok össze. Ismerkedni mindenhol lehet, ahol van egy nő. Az a kérdés, hogy mennyire vagy neki szimpatikus.

A férjem egy kreatív hobbis boltban ismertem meg. Apám és anyám úgy ismerkedett meg, hogy anyu pont előtte vágódott el a magastalpú cipőjében, és felsegítette. Tesóm úgy ismerte meg a barátnőjét, hogy a kutyasétáltatón mindig összefutottak. Még az is talál párt, aki meleg, pedig ott azért rendesen kétesélyes, hogy egyáltalán a másik kihez vonzodik.

2022. jún. 30. 11:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, igen. Viszont a férjem, aki szintén a netről ismert meg engem ugye, ő pl férfi. Szóval 1-1.

Nekem is volt előtte olyan, aki ghostingolt. Volt olyan is, aki ígért fűt-fát, eljegyzés volt, aztán kiderült, hogy társkeresőzött mellőlem. Akkor fel kellett volna akasszam magam vagy futni utánuk?

2022. jún. 30. 12:40
 15/17 A kérdező kommentje:

Meg mindig kérdezem. És ti nők vagytok. A randivonal.hu társkeresőn regisztrálva vagyok évek óta és ott is hiába írtam nőknek nem írtak vissza annyit sem hogy szia. Tehát lehet a nők tudnak ismerkedni neten mivel kapnak napi 500 levelet de fordítva ez nincs így. Tehát a nők ismerkedés téren jobb helyzetben vannak. Egy férfinek viszont fel kell építeni hogy akár szoba álljon vele egy hölgy, és stb. Én dolgozok, tanulók is meg viszont ha 2012 ota 19 éves korom óta nem sikerült barátnőt találni akkor majd lesz most? Neten én már nem tudok ismerkedni. És akkor most jött ez a nő akit nem netes társkeresőrol ismertem meg hanem a sors hozott össze minket

És akkor azt mondjátok lépjek túl ezen miközben egyetlen egy beszelgetotarsam sincsen. Mert nem írnak vissza társkeresőn a nők mint korábban.

2022. jún. 30. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Egy férfinak fel kell lépni, így van. De az egész élet erről szól, vagy csak úgy elvagy, elevickélsz. Te dolgozol, tanulsz. És? Hogy jön ez ide? Szerinted mi nők csak egész nap azzal foglalkozunk, hogy a rengeteg levelet válaszolgatjuk meg?

Regisztrálhatsz máshová is szerintem.

Még egyszer írom: igen, én nő. A férjem viszont férfi és ő is netről ismert meg engem.

2022. jún. 30. 14:09
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem érted kedves előző. A nők VÁLASZTANAK és nem a férfiak. Ha én kapok valakitől 100 levelet és abból kell kiválasztani 1 et. A maradék 99 pedig megy a levesbe. A férjed valszeg ahány levelet kaptak azok közül O volt a legjobb és nyilván te választottad őt. És szerinted hanyszor lépjek vagy építsék ki nőkkel kapcsolatot hogy legyen végre barátnőm? Eltudod képzelni te ezt hogy mennyire nehéz és megterhelő. Mint érzelmileg mind anyagi téren mind ismerkedés téren és még sorolhatnám.

Evvel a nővel is eltartott 1 hónapig mire képes voltunk arra hogy valamennyire megbízunk egymásba.

1. Munkát adtam neki is mert könyörgött. Jött velem dolgozni

2. Mindig én hívtam kajara ahonyszor talizzunk vagy nekem kellett neki venni élelmiszert

3. Én fizettem ki neki a fogát, illetve rengeteg ajándékot kapott tőlem

4. Segítettem a vidéki anyjának és neki cipekedni, nehéz cuccokat elmenni Pest másik oldalára és vissza és mindezt Ingyen. Sot meg én adtam neki pénzt.

Én mit kaptam cserébe? Az hogy elkísért kajálni, azt hogy találkoztunk azt hogy beszélgettünk semmi mást. Amit ígért hogy nyáron elmegyünk wllnesbe, koncertre, strandra, nyaralásra, nézünk közösen filmet,elvisz a vidéki házukhoz pár napra, ezeket ígérte és mondta és én ennek tudatában segítettem és támogattam őt.

És ez melett szerettem is.

Szóval nekem ne mondja senki azt hogy én voltam v bekattanva ha nem látta az előzményeket.

2022. jún. 30. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!