Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a nő velem?
Miért van az hogy az "koptat" le csúnyán fogalmazva vagyis ghostingol akit a legjobban szeretek. Meg májusban szerelmes voltam. De ghostingolt engem a nő amit nem tudok feldolgozni. Nagyon nehezen ismerkedek, és leszek bizalmi viszonyban bárkivel ezért nincsenek barátaim meg barátnőm. Ezzel a nővel nem csak megbíztam benne, de megszerettem őt. Erre ő minden előzmény nélkül pár hónap múlva ghostingol. Persze tudom hol lakik, és megtehetnem én is ilyen undorító módon azt hogy kiveszek egy albérletet a mellette lévő panel lakásban, hogy mit fog szólni ha mindennap találkozik velem. De az igazságot mondva, nem értem ezt az egészet.
30/f

Meggondolta magát. Joga van hozzá. Nem köteles megmagyarázni sem. Lehet, ő maga sem tudja, hogy miért nem vagy megfelelő számára. Ezt nem lehet irányítani. A vonzalom nem tudatos, millió összetevője van. Én is voltam úgy, hogy egyszer csak összeállt a kép, és rájöttem, hogy semmi közöm a másikhoz. Ezt el is mondtam neki, persze nem sértően, hiszen sem ő, sem én nem tehettem róla. Ennyi volt.
"Amikor a boldogság egyik kapuja bezárul, egy másik kinyílik előttünk.
Néha olyan sokáig nézzük a bezárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik kinyílt."

"A ghosting az egyik legkegyetlenebb randitrend: legtöbbször érzelmileg sivár emberek teszik ezt veled, hiszen ez a „könnyű” megoldás."
Felejtsd el.

"megtehetnem én is ilyen undorító módon azt hogy kiveszek egy albérletet a mellette lévő panel lakásban, hogy mit fog szólni ha mindennap találkozik velem"
Bocs, de ez nagyon ijesztő. Persze a ghostingolás is egy udvariatlan gesztus, de ez nem egyenértékű vele.

Képes lennél odaköltözni, hogy kitolj vele? Lehet, hogy jobban megismert, és tudta, hogy egy nyílt, személyes elutasítás után bosszút fogsz állni.
Amúgy meg az se lett volna jobb érzés, hidd el.

A legfontosabb az életben nem a pénz. Hanem az idő és a fiatalság mert azt nem hozza vissza a pénz sem. Most két opció van. Az egyik az hogy elkezdek ismerkedni ami nem fog menni, mert netről nem lehet és nem járok közösségbe. Ezt a nőt teljesen a véletlen folytán ismertem meg és hozott össze bennünket a sors.
Rendelt tőlem ilyen szépészeti dolgot amit hirdettem marketplacen és írt rám hogy kell neki. Személyesen vette át. Egyszerűen amikor talizzunk általában én nem szoktam a vásárlóimmal utána beszélgetésekbe keveredni.
Ezzel a nővel elkezdtünk beszélgetni utána messengeren és annyira egy hullámhosszon voltunk és levette hogy én milyen vagyok meg ő is egyedül érzi magát és stb. Hogy nagyon jól beszélgettünk. Aztán találkoztunk az is nagyon jó volt. És a mellkasomnal éreztem dolgokat ami később kiderült hogy életembe először szerelmes lettem.
És O ezt is tudta. Nem is az hogy tudatosan ismerkedtem valakivel hanem ez így jött magától. És ilyen nem lesz az életben. De az évek meg telnek. Ezért szeretnék valahogy kapcsolatba lépni a nővel hogy miért tette.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!