Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy megy a Sugar Daddy/kuncsaft keresés? Figyelőlista van a menő új helyekről? (pl. kopaszi gát)
Alig adták még át a kopaszi gáton az új lakóparkokat, már nem tudom hány fiatal, 18 év körüli lányt láttam olyan teraszokról pózolni instán, amelyekre egy komplett lakás ráférne.
A lány persze nem ott lakik, hanem pl. csepelen a szüleivel.
Ilyenkor ez hogy megy, figyelőlista van a menő helyekről, és akkor valahogy megszerzik az ott élő pasi kontaktjait valahogy, hogy ügyfél legyen?
A kérdés tényleg technikai, ne vegye támadásnak senki!
"A lány persze nem ott lakik, hanem pl. csepelen a szüleivel."
Persze-persze, mert a homlokukra van írva hol-kivel laknak. Véletlen se lakhat ott a jómódú szüleivel vagy nem lehet rokonoknál, ismerősöknél látogatóban.
Én pl most voltam egy hasonlóan szép kecóban jó helyen lánybúcsún, férfi a közelben sem volt.
Komolyan érdekelne, hogy az insta hogy dobál eléd ennyi 18 év körüli lányt, akik abban a lakóparkban fotózkodnak, és csepelen laknak a szülökkel!
Van valami figyelőlistád, vagy tag alapján keresel rájuk?
5: neki a figyelőlista a fiatal szexi csajokról van, akire kiveri a lompost. Ez is hasonló módon kínos, mint a menő helyekről figyelőlistát írni.
Amúgy meg sok instás csaj reklám-felkeresések miatt meg együttműködések miatt utazik ide-oda, akár városon, országon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!