Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hogy megy a Sugar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy megy a Sugar Daddy/kuncsaft keresés? Figyelőlista van a menő új helyekről? (pl. kopaszi gát)

Figyelt kérdés

Alig adták még át a kopaszi gáton az új lakóparkokat, már nem tudom hány fiatal, 18 év körüli lányt láttam olyan teraszokról pózolni instán, amelyekre egy komplett lakás ráférne.

A lány persze nem ott lakik, hanem pl. csepelen a szüleivel.

Ilyenkor ez hogy megy, figyelőlista van a menő helyekről, és akkor valahogy megszerzik az ott élő pasi kontaktjait valahogy, hogy ügyfél legyen?

A kérdés tényleg technikai, ne vegye támadásnak senki!

2022. jún. 28. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom feltűnt-e, de ha elkezdesz beszélgetni egy lánnyal, az első 5 kérdésében benne van, hogy hol dolgozol és hogy hol élsz
2022. jún. 28. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

"A lány persze nem ott lakik, hanem pl. csepelen a szüleivel."

Persze-persze, mert a homlokukra van írva hol-kivel laknak. Véletlen se lakhat ott a jómódú szüleivel vagy nem lehet rokonoknál, ismerősöknél látogatóban.

Én pl most voltam egy hasonlóan szép kecóban jó helyen lánybúcsún, férfi a közelben sem volt.

2022. jún. 28. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Komolyan érdekelne, hogy az insta hogy dobál eléd ennyi 18 év körüli lányt, akik abban a lakóparkban fotózkodnak, és csepelen laknak a szülökkel!

Van valami figyelőlistád, vagy tag alapján keresel rájuk?

2022. jún. 28. 23:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi? feedbe kirakja a képeket, láttál te már instagramot? xD
2022. jún. 28. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
4-es Láttam, ezért kérdezem, hogy a lányok ezen nagy csoportja hogy kerül a látószögedbe. Az én ismerőseim nem fotózkodnak ott.
2022. jún. 29. 00:44
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Kopaszi? Szórakozol? Olcsó, újgazdagnak látszani akaró, hiteles senkik játszótere.
2022. jún. 29. 05:12
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

5: neki a figyelőlista a fiatal szexi csajokról van, akire kiveri a lompost. Ez is hasonló módon kínos, mint a menő helyekről figyelőlistát írni.

Amúgy meg sok instás csaj reklám-felkeresések miatt meg együttműködések miatt utazik ide-oda, akár városon, országon belül.

2022. jún. 29. 12:27
 8/8 A kérdező kommentje:
nem tehetek róla, hogy ti bejelöltök egy jó csajt, azt még le is tilt titeket :D
2022. júl. 6. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!