Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresés gyakoriságából leszűrhető valami?
Az hogy milyen időközönte, milyen gyakran keresi a férfi a nőt, abból a nők mit szűrnek le?
Pl ha egy férfi 2-3 naponta keresi csak a nőt, abból milyen következtetést lehet levonni?
Hát, nekem nőként ez elvenné a kedvem, mert feltételezném, hogy vagy más nőkkel is játszadozik közben, vagy szimplán nem érdeklem eléggé, hogy időt fordítson rám.
Nyilván ha folyton rajtam lóg, az is red flag. Meg kell találni az egészséges középutat.
1es vagyok, azért elég sok királykisasszonyt típust láttam már, aki csak azért se keresi a férfit, mert az ő dolgának tartja, szóval ezért volt ez az első gondolatom.
A kiegészítéssel együtt viszont teljesen egyértelmű, hogy ez a férfi magasról szarik erre a nőre. Nem értem, minek ragaszkodsz hozzá. Vannak akik imádják megalázni magukat, de értelmét nem látom.
Hagyd szerintem a francba. Még magát akarja áldozatnak beállítani, pedig elég egyértelmű a szituáció.
Szerintem te ne írj neki, max nézd meg, hogy mit lép erre, mennyire teper.
Vagy szimplán mondd meg neki, hogy neked ez viszont így kevés, többre becsülöd magad és több kommunikációra van szükséged, főleg ismerkedős fázisban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!