Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfiaknak, akik állításuk szerint sose bántottak nőket és nem is akarnak, mi bajuk van a metoo mozgalommal? Főleg olyan esetekre gondolok, amikor nem celebekről van szó és nem forog kockán pénz.
Csak annyi a negatívuma, hogy visszaéléseknek ad valamennyi terepet, viszont még ez sem akkora mértékű probléma, mint a nők széles körű zaklatása, bántása, amelynek a nagyrésze bejelentés nélkül marad, és soha nem kap semmilyen büntetést az elkövető.
Átlagembereknél pedig általában sok pénz sem múlik rajta.
Úgy értem, hogy amikor berobbant a mozgalom, akkor rengeteg ismerősöm csak olyan módon csatlakozott hozzá, hogy fb-on megosztották a történeteiket, általában konkrét személyek megnevezése nélkül.
Nekem is sokat jelentett, mert nagyon sok szexuális bántás ért életem során, és sokszor voltam áldozata igazságtalanul is a "r-ibancozás" (slutshamig) kultuszának is.
Nekem erőt adott az, hogy sok ismerősöm kiállt, és láthattam, hogy ők is ugyanabban a cipőben járnak, és segített újragondolni a dolgokat és a helyére tenni az önbecsülésemet.
Szóval, olyan férfiaknak, akik tisztelik a nők határait, nem akarják őket fogdosni, nem akarnak ocsmány dolgokat kiabálni nők után az utcán, női kollégákat szextárgyként kezelni, nem akarnak másokat őket szexbe zsarolni, konkrétan jogilag értelmezhetően nemi erőszakot elkövetni pedig még annyira sem, mi bajuk ezzel a mozgalommal? Mi a sértő rajta?
Szerintem sem kell Pistikét ellehetetleníteni, ameddig nincs bizonyíték, viszont úgy gondolom, hogy ha Marika feljelentést tett, akkor a kivizsgálás idejére védetté kellene Marikát tenni, komolyan venni, és mondjuk azonnal távoltartási, hogy lehetőleg ne várjuk meg, amíg ki lesz nyomva a szeme, valamint, ha bebizonyosodott, hogy igazak a vádak, akkor Pistike takarodjon a börtönbe, és ne az legyen, hogy jajjj, büntetett előéletű, ezért csak felfüggesztettet kap, aztán majd akkor leültetik talán, ha konkrétan bucira verte vagy feldarabolta Marikát. :) Ugyanis a híradó még mindig ilyenekkel van tele.
Amúgy azok az ártatlan 30-40 éves történetek engem is érdekelnének.
Nekem ugyanis csak olyan történeteim vannak, amikben szerintem nagyon is jól megrajzolhatóak a határok, és nyilvánvalóan át lettek lépve.
" az erőszakosnak bejelentett apukától! kérdezik meg, hogy "Uram, minden rendben?"."
Na igen, ez olyan tragikomikus...
12.
Ohh, hát igen. Amikor itt napokig ott hever két tini lány holtteste a lakásban, mert a rendőrség csak bekopog, pedig az anya egyértelműen elmondja, hogy veszélyben vannak az apjuk mellett. Vagy a kinyomott szemű nő, aki annyira retteg, hogy még a feljelentést is visszavonja... A rendőrség meg lezárja, pedig a feljelentése nélkül is egyértelmű a bántalmazás.
Sajnos a magyar férfimentalitás ilyen, összezárnak, és sajnos ők vannak hatalmi, döntéshozói pozícióban.
Magyarországon hetente meghal egy nő bántalmazás által, de nehogy le merjék írni, hogy milyen abúzus érte őket életük során, mert szegény "megvádolt" férfiak.
Egyébként a kérdésre: azok a férfiak, akik sose bántottak nőket és nem is akarnak, azok nem ítélik el a metoot.
Álságosnak tartom, hogy a nyilvánosságban zajló esetektől el kéne tekinteni, az egész világ előtt nyilvánosan tesznek tönkre férfiakat, naivitás azt gondolni, hogy ennek nincsenek közvetlen hatásai a társadalomra.
Főleg, hogy a kettős mérce és a liberális elit terrorja itt is érvényesül: ha baloldaliról van szó, akkor semmi probléma, amerikai elnök is lehet egy vénember számtalan pedofíliára hajazó nyilvános momentummal, Elon Musk viszont elköltözik Kaliforniából Texasba, megveszi a Twittert, kiderül, hogy a mai baloldal miatt már inkább konzervatív, és másnap megjelenik az "áldozat", akinek véletlenül most jutott eszébe, hogy zaklatták.
Gyerekek, a mai világban ez annyira autoriter, amennyire csak lehetséges, ne legyünk álszentek.
#17 pont valamelyik nap írtam én is itt valahova egy olyan választ hogy a legnagyobb hímsoviniszták között ott vannak a nyomorult, elnyomott lábtörlő nők is (főleg az idősebbek és a vidékiek), akik úgy vannak vele hogy az én életem is sz.r volt, neked se legyen jobb, ezt ki kell bírni, ez az asszonysors.
Ezek azok akiket ha felhívja a lányuk hogy megütött a Sanyi, az a reakciójuk hogy "nyugodj meg, jó ember az, biztos felidegesítetted, mit mondtál neki?"
Akik állításuk szerint rendes, normális, kedves stb. férfiak és ellenzik a metoo-t, azok valójában soviniszta nőgyűlölők. Jól ismerem ezt a fajtát sajnos, magukat mindig nagyon jó színben tüntetik fel, fontos, hogy folyton hangsúlyozzák, mennyire tisztelik a nőket, de azért kibújik a szög a zsákból, amikor pl. nők hatalmi pozícióba kerülnek, jól keresnek, esetleg jóval többet náluk stb. Utóbbi annyira fáj nekik, hogy ki kell gyorsan nyilvánítaniuk, hogy a nőnek szülnie kellene és nem karrieristának lennie, mert ez nem nőies stb.
Ez a sunyibb fajta soviniszta, aki nem fogja kapásból az arcodba nyomni a gyökérségét, de amint a törékeny egója megsérül, vagy fenyegetve érzi sziklaszilárd férfiasságát a női sikerek miatt a materiális világban, egyből el fogja mondani, hol a helyed nőként.
Na, az ilyenek a metoo-ban is csak a férfiakat fogják mentegetni, és keresni fogják, hol hibázott a nő, akit bántalmaztak, megerőszakoltak, megöltek. Egyből bevédi kretén férfitársait és ki fogja kérni magának, mer' ő nem olyan, mert ő ugye, mint tudjuk, nagyon tiszteli a nőket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!