Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szívtelenség, ha az antifemini...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívtelenség, ha az antifeminista nézetei miatt megszakítottam az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Távolabbi kollégámmal ismerkedtem. Jól alakult, nagyon helyes, jól éreztem magam vele, de a 4. randi környékén állandóan elkezdett megosztó témákba belemenni és fejtegetni a nézeteit. Egy ideig álltam a sarat (pedig már arról is beszélt, hogy mennyire frusztráló sok nő között dolgozni, és nemek szerint különválasztott munkakörnyezet kellene), de amikor elkezdte a metoo és a bodypositivity mozgalmat trágárul fikázni, azzal megbántott, mert nekem sokat jelentett mindkettő, adtak egy kezdőlöketet ahhoz, hogy fel tudjam végre építeni az önbizalmam a sok bántás után. Ezt elmondtam neki kulturáltan, mire az volt a válasza, hogy nem érti, mégis hogyan lehetne önbizalomhiánya a mai világban egy nőnek, amikor még egy átlagos alsó halmazába tartozó nőnek is van 15-20 állandó s.eggnyalója.

Itt nálam elszakadt a cérna, otthagytam, letöröltem mindenhonnan.

Közben a munkahelyen megkeresett, bőgve könyörgött, hogy adjak még egy esélyt, mert őt is csak bántották, kisemmizték a nők, és ez ment az agyára. 1-2 közös férfikollégát is beavatott, akik szintén kérlelnek, hogy adjak neki még egy esélyt, mert ha komolyan ezért ilyen könyörtelenül dobom, akkor csak bizonyítom, hogy igaza van, és tényleg "cancel" van a mai világban.

Én nem tudnék rá többé úgy nézni, de közben annyian piszkálnak, hogy kezdem magam rosszul érezni.

Szerintetek?

2022. jún. 28. 15:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mi közröhej egész pontosan?

Semmi férfiellenes nézeteim nincsenek, én nem bántok senkit, és nem akarok lealacsonyítani senkit.

2022. jún. 28. 16:13
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

"1-2 közös férfikollégát is beavatott, akik szintén kérlelnek, hogy adjak neki még egy esélyt"

Ennél lehet még valaki szànalmasabb ?

De hogy lehet valaki annyira èletkèptelen, hogy elmegy egy nővel randizni , és elkezdi ócsàrolni a nőket? Ez tiszta itteni incel szint

2022. jún. 28. 16:20
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
Azokat én is fikázom neked ingyen és bérmentve
2022. jún. 28. 16:20
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem kulturált közegben pont arra néznek furcsán, aki elejt olyanokat, hogy nemek szerint szétválasztott munkakörnyezet lenne jó. :D

A metoo meg nekem annyit adott, hogy nem fogom magam kis ribizlinek meg gyenge jellemnek érezni azért, mert azzal telt a tinikorom, hogy fogdostak az osztálytársaim, meg úgy beszéltek rólam, hogy ki hogy "húzott meg"/"ment át rajtam", hogyan szopok, milyen tiszta/mocskos/szőrös/szétbszott a PINÁM, pláne úgy, hogy szűz voltam 18 éves koromig, és csóknál tovább nem mentem valójában senkivel. Ma már pontosan tudom, hogy az ő saruk, nem az enyém.

Ja meg annyit, hogy teljes elmémmel felfogom azt, hogy az nemi erőszak, ha 20x nemet mondok, utána mégis belém teszi, és nem érdekli, hogy a könnyeimmel küzdök és rosszul vagyok, akkor is ha a saját pátom teszi, és akkor is, ha az ő ágyában fekszem, és akkor is, ha a 20 nemet mondás után nem rúgdostam és ütlegeltem le magamról, amikor mégis jött.

A bodypositivity meg annyit adott, hogy nem keresem többé a hibát a sportos, igényes testemen, ahogy sok évig tettem, és nem fogom magam szégyellni többé a csontozatom miatt, sem azért, mert van egy minimális zsír az alhasamon + vannak belső szerveim. Nem fogadok már el több rosszindulatú kritikát a testemre, aki ilyet tesz, az nem fog hozzám nyúlni, ilyen egyszerű.

Akinek ezekkel baja van, az saját magát minősíti.

2022. jún. 28. 16:22
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy szánalmas incelfajzat aki végre kaphatott volna nőt, csak előjött a valódi jelleme, aztán mikor hoppon maradt, csúszómászó módjára vissza akarta könyörögni magát.
2022. jún. 28. 16:25
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem szívtelenség... alapvetően mindenkinek joga van akármi miatt megszakítani az ismerkedést, piti dolgok miatt is, mert nem vagy felelős a másikért... de főleg ilyen esetben, amikor ilyen elfajzott antifeminista nézetek miatt dobsz valakit... ha nem vagy hülye, nőként nyilván nem szimpatikus, ha az egész női nemet lenézi meg ilyen baromságokat vizionálnak, hogy "ha 15 férfi meg akar dugni, akkor nem lehet önbizalomhiányod". Az meg tényleg a legalja, hogy a kollégákkal beszél ki és bújtja őket arra, hogy győzzenek meg arról, hogy folytasd az ismerkedést, mert ez magánügy. És valószínűleg nem is változtatott a nézetein, csak beijedt, hogy nuku punci, ezért játssza az agyát.
2022. jún. 28. 17:20
 17/19 anonim ***** válasza:
5%

Mondjuk tényleg balfék volt a csávó, kezdetben a jól begyakorolt szerepet kellett volna eljátszani, aztán utána tönkretenni a csajt. Maximalizálni kell az okozott kárt, ha már eljut odáig az ember. xD

Na mindegy, talán tanult belőle.

2022. jún. 28. 17:27
 18/19 anonim ***** válasza:
89%

17

Miért kellett volna tönkretenni?

2022. jún. 28. 17:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen megnyilvánulások a bántalmazó kapcsolat előszobája.

Szerinted nem fogja előhúzni ezeket a kártyákat, miután behálózott?

Ó, dehogynem!

Offold ki a csávót.

2022. jún. 28. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!