Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szívtelenség, ha az antifemini...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívtelenség, ha az antifeminista nézetei miatt megszakítottam az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Távolabbi kollégámmal ismerkedtem. Jól alakult, nagyon helyes, jól éreztem magam vele, de a 4. randi környékén állandóan elkezdett megosztó témákba belemenni és fejtegetni a nézeteit. Egy ideig álltam a sarat (pedig már arról is beszélt, hogy mennyire frusztráló sok nő között dolgozni, és nemek szerint különválasztott munkakörnyezet kellene), de amikor elkezdte a metoo és a bodypositivity mozgalmat trágárul fikázni, azzal megbántott, mert nekem sokat jelentett mindkettő, adtak egy kezdőlöketet ahhoz, hogy fel tudjam végre építeni az önbizalmam a sok bántás után. Ezt elmondtam neki kulturáltan, mire az volt a válasza, hogy nem érti, mégis hogyan lehetne önbizalomhiánya a mai világban egy nőnek, amikor még egy átlagos alsó halmazába tartozó nőnek is van 15-20 állandó s.eggnyalója.

Itt nálam elszakadt a cérna, otthagytam, letöröltem mindenhonnan.

Közben a munkahelyen megkeresett, bőgve könyörgött, hogy adjak még egy esélyt, mert őt is csak bántották, kisemmizték a nők, és ez ment az agyára. 1-2 közös férfikollégát is beavatott, akik szintén kérlelnek, hogy adjak neki még egy esélyt, mert ha komolyan ezért ilyen könyörtelenül dobom, akkor csak bizonyítom, hogy igaza van, és tényleg "cancel" van a mai világban.

Én nem tudnék rá többé úgy nézni, de közben annyian piszkálnak, hogy kezdem magam rosszul érezni.

Szerintetek?

2022. jún. 28. 15:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
15%
szívességet tennél vele neki
2022. jún. 28. 15:48
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy.
2022. jún. 28. 15:48
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem szívtelenség, szerintem jót teszel vele magadnak. Jó nagy esély van rá, hogy bántalmazna, mellé meg még a húsodat is lemarná az érzelmi energiavámpárkodással. Úgy értem, eléggé para, hogy odamegy a munkahelyen bőgni neked, és a RANDIN való nőellenes szövegeit azzal próbálja magyarázni, hogy őt bántották, kisemmizték. A te (múltbeli) problémádat meg zsigerből tagadta.
2022. jún. 28. 15:51
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Hálaistennek, hogy ilyen hamar kiderült, hogy mekkora idióta. Meg még sírva könyörög. Tehát jól döntöttél. Pszichológusnál tudja a traumáit feldolgozni, de ez nem a te dolgod és nem a te sarad.
2022. jún. 28. 15:57
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen jogos amit tettél, jól kezelted a helyzetet. Ne adj neki még egy esélyt. Az ilyen nem tanul.
2022. jún. 28. 15:57
 6/19 anonim ***** válasza:
6%
Napi (valószínűleg kamu) brühühü
2022. jún. 28. 16:03
 7/19 anonim ***** válasza:
73%

6

Itt konkrétan a csávó volt brühühühühühü :))))))))))

2022. jún. 28. 16:04
 8/19 anonim ***** válasza:
7%

Nem ő lenne az első, akinek már nagyon elege van a nősoviniszta eszmékből, ahogy terjeszkednek a nők, úgy szorulnak hátrányba a férfiak.

Pláne úgy, hogy ehhez tripla bunkó stílusban asszisztálnak az erre hajlamos nők, akiknek az "igazságérzete" mindennél fontosabb.

Nagyon nem teszi szimpatikussá a nőket ez a feminista ideológia, de ha ez kell....csináljátok.

Aki meg nem szúrja t.kön magát úgymond férfi létére evvel, az meg: hímsovinisztabunkóincellúzerstb....

Kb erről beszélek:

[link]

2022. jún. 28. 16:06
 9/19 anonim ***** válasza:
90%

8

Hol volt a kérdező részéről "nősoviniszta" eszme?

Ha meg ennyire komolyan gondolja a fiúcska a nézeteit, akkor miért könyörög picsogva aztán?

2022. jún. 28. 16:09
 10/19 anonim ***** válasza:
6%

Kulturáltabb körökben már legfeljebb közröhej tárgya az, ami "feminizmus" néven ma fut, úgyhogy a csávó ha szélsőséges is, alapvetően igaza van.

25/F

2022. jún. 28. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!