Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívtelenség, ha az antifeminista nézetei miatt megszakítottam az ismerkedést?
Távolabbi kollégámmal ismerkedtem. Jól alakult, nagyon helyes, jól éreztem magam vele, de a 4. randi környékén állandóan elkezdett megosztó témákba belemenni és fejtegetni a nézeteit. Egy ideig álltam a sarat (pedig már arról is beszélt, hogy mennyire frusztráló sok nő között dolgozni, és nemek szerint különválasztott munkakörnyezet kellene), de amikor elkezdte a metoo és a bodypositivity mozgalmat trágárul fikázni, azzal megbántott, mert nekem sokat jelentett mindkettő, adtak egy kezdőlöketet ahhoz, hogy fel tudjam végre építeni az önbizalmam a sok bántás után. Ezt elmondtam neki kulturáltan, mire az volt a válasza, hogy nem érti, mégis hogyan lehetne önbizalomhiánya a mai világban egy nőnek, amikor még egy átlagos alsó halmazába tartozó nőnek is van 15-20 állandó s.eggnyalója.
Itt nálam elszakadt a cérna, otthagytam, letöröltem mindenhonnan.
Közben a munkahelyen megkeresett, bőgve könyörgött, hogy adjak még egy esélyt, mert őt is csak bántották, kisemmizték a nők, és ez ment az agyára. 1-2 közös férfikollégát is beavatott, akik szintén kérlelnek, hogy adjak neki még egy esélyt, mert ha komolyan ezért ilyen könyörtelenül dobom, akkor csak bizonyítom, hogy igaza van, és tényleg "cancel" van a mai világban.
Én nem tudnék rá többé úgy nézni, de közben annyian piszkálnak, hogy kezdem magam rosszul érezni.
Szerintetek?

6
Itt konkrétan a csávó volt brühühühühühü :))))))))))

Nem ő lenne az első, akinek már nagyon elege van a nősoviniszta eszmékből, ahogy terjeszkednek a nők, úgy szorulnak hátrányba a férfiak.
Pláne úgy, hogy ehhez tripla bunkó stílusban asszisztálnak az erre hajlamos nők, akiknek az "igazságérzete" mindennél fontosabb.
Nagyon nem teszi szimpatikussá a nőket ez a feminista ideológia, de ha ez kell....csináljátok.
Aki meg nem szúrja t.kön magát úgymond férfi létére evvel, az meg: hímsovinisztabunkóincellúzerstb....
Kb erről beszélek:

8
Hol volt a kérdező részéről "nősoviniszta" eszme?
Ha meg ennyire komolyan gondolja a fiúcska a nézeteit, akkor miért könyörög picsogva aztán?

Kulturáltabb körökben már legfeljebb közröhej tárgya az, ami "feminizmus" néven ma fut, úgyhogy a csávó ha szélsőséges is, alapvetően igaza van.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!