Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az ha 28 éves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha 28 éves nő létemre,abszolút nem akarok gyereket,és ezt korrektül el is mondom minden férfinak,aki ismerkedni akar velem?

Figyelt kérdés
Korábban, pár évvel ezelőtt még az volt a tapasztalatom,különféle netes helyeken,hogy a férfiak nem akartak gyereket..most meg fordítva van..inkább ők akarnak nem a nők. Itthon is megkapom,hogy majd ha szerelmes leszek,akkor akarok, meg egy nő ne jelentse ki ilyen határozottan,hogy nem akar, mert visszatetsző.. De nem értem,miért baj az,ha őszinte vagyok,és elmondom,hogy mit akarok és nem árulok zsákba macsekot?
2022. jún. 26. 10:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Írj nekem, én se akarok 😉
2022. jún. 26. 11:58
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

1. Megvaltozol

2. Bárki aki látja ezt az 5/5, 5/6-ozásodat, garantáltan a közeledbe sem megy!

2022. jún. 26. 12:16
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem egyébként az a visszatetsző, ha egy ismerkedésnél ahogy fogalmaztál, "az első levelezésnél" közlöd. Nem azért, mert bármit változna a véleményed később... Hanem mert ilyenekkel kezdeni fura. Ha fordítva lenne, és azt kezdenéd el ugyanígy az elején ecsetelni, hogy már nagyon szeretnél gyereket, akkor is fura lenne, és ott pl kétségbeesettnek tűnnél. Nem kezdünk ilyenekkel, ahogy azzal sem, hogy már nagyon szeretnél feleség lenni, stb... Persze ha már eljuttok találkozóig, és ott is szimpatikus, kezd komolyabb érdeklődés kialakulni, akkor viszont természetesen illik ezt elmondani, hogy ne hülyítsd a másikat. De addig felesleges.
2022. jún. 26. 12:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig közlöm az elején, mert ez egy fontos dolog, és nincs értelme hogy húzzam az idejét a lánynak.

28/F

2022. jún. 26. 12:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Pacsi, nem baj, vannak kivételek szerencsére, akik előre gondolkodnak:).
2022. jún. 26. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!