Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 28 éves vagyok és szeretném...

Teja kérdése:

28 éves vagyok és szeretném magam elköttetni! Mit kell róla tudni?

Figyelt kérdés
3 csodás lányom van, de elég lesz őket tisztességesen felnevelni! Mik a feltételei? Anyagi vonzata? Nem tudom fontos lehet e, de Leiden mutációm van, ebből kifolyólag tabit nem szedhetek, spirált nem szeretnék. Ez vajon gyorsíthatja a folyamatot vagy ebben az esetben ez nem lényeges?!
2017. márc. 5. 18:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
44%
Én úgy tudom, 3 gyerek után semmi akadálya.
2017. márc. 5. 18:35
 2/21 anonim ***** válasza:
5%
Fiúra nem is vágysz ?
2017. márc. 5. 18:40
 3/21 A kérdező kommentje:
Dehogynem! Minden vágyam a lányok után egy trón örökös,de sajnos egészségügyi okokból,abszolút nem lenne tanácsos!
2017. márc. 5. 18:50
 4/21 A kérdező kommentje:
Mennyi időt kell várni a műtétre? Tényleg 6 hónap? Ha orvosi papírral alá tudom támasztani,hogy nem védekezhetek úgymond semmivel pl: tabi,akkor nem lehet ezt egy kicsit felgyorsítani? Anyagi vonzatában mit takarhat?
2017. márc. 5. 18:53
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
olyan 50000 ft körül van
2017. márc. 5. 19:04
 6/21 anonim ***** válasza:
20%
De megjegyzem a barátnőm elköttetés után lett terhes.
2017. márc. 5. 19:05
 7/21 anonim ***** válasza:
65%
Én pont most kérdeztem meg,hogy mi a menete én is elköttetem magam!30 éves kor és 4 gyerek,illetve 35 év és 3 gyerek után díjmentes,egyéb esetben 40.000.- és kétszer fél év a várakozási idő.Bár ezt nem egészen értettem miért.De pontosat szerintem a kórházban,vagy dokinál fognak neked mondani!
2017. márc. 5. 19:19
 8/21 anonim ***** válasza:
50%

7-es vagyok

Még annyi,hogy ha orvosilag indokolt akkor díjmentesen elkötnek,de azt tényleg csak doki tudja milyen esetben indokolt!De azt hallottam,hogy van doki akinek ha eleget fizetsz ír javaslatot!Szerintem ez nem hiteles,de ki tudja a mai világban....

2017. márc. 5. 19:23
 9/21 A kérdező kommentje:
Jesszus! Akkor anyagilag sem éppen olcsó! Az a baj,hogy semmi sem 100% os! Max az,ha nem nyúlunk egymáshoz! ;)
2017. márc. 5. 19:36
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem svarcba szeretném! A vérem miatt nem szedhetek tabit,a spirált eleve kilőttem! A ”betegségemből„ kifolyólag nem vállalhatok gyereket,mert veszélyes lenne! De hivatlanul nem szeretnék gyereket! :( ezért gondolkodtam az elkötésen!
2017. márc. 5. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!