Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es, foglalt férfiak is megnézik a csinos nőket, ha pl farmershort van rajtuk testhezálló pólóval? Ha igen meddig mennek el, mint a nők, fantáziálnak róla vagy megnézik és annyi?
Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 10:30
1/11 anonim válasza:
Ez nem kérdés. Mit szeretnél tudni?
2/11 anonim válasza:
Ez a kérdés maximálisan reprezentálja az egyik felhasználó rèteget🙄
3/11 anonim válasza:
48 éves faszingerként egyre lanyhább érdeklődéssel, kedves kérdező.
Sajnos ez ilyen.
4/11 A kérdező kommentje:
1-es: csak annyit, hogy ha beszélgetés közben nem látok egyértelmű pillantást, az azért van, mert oda sem néz és totálisan hidegen hagyom vagy azért, mert ilyen kulturáltan csinálja.
3-as, szomorúan hallom. Azért egy 48 éves férfi még tud tök fiatalos, férfias lenni.
2022. jún. 25. 11:02
5/11 anonim válasza:
Én már nem nézegetem őket, rossz a szemem (is)
6/11 anonim válasza:
Attól, hogy feszes ruha vsn rajtad, még nem jössz be mindenkinek.. Főleg annak nem, akinek a felesége tetszik külsőre is szerelmes pl.
45 éves a párom, ha lát is jó csajt mindig mondja , hogy hol van rz hozzám kepest.. Ennyi.. Nem fogja legeltetni a szemét, ki nem szarja le. Rá néz és ennyi
7/11 anonim válasza:
Hozzateszem nem minden 40es 40es novel van együtt. Én huszon éves vagyok, a felesege és a 2 éves gyerejenek az anyja. Szex minden napos és szuper, ahogy minden más is. Szóval nem mind örül ha láthat végre egy kis picsat, van akinek ez nem újdonság.
8/11 anonim válasza:
A 40-es foglalt faszik megnéznek minden nőt, egy a lényeg, hogy ne az asszony legyen. Így aztán felesleges is velük házasodni.
9/11 anonim válasza:
Persze, megnézem, átvillan az agyamon úgy 15 másodpercig hogy rommá dugnám, meg hogy milyen jól néz ki. Szerintem ez természetes. Az a baj, hogy huszonévesként a fiatal és csinos lányok látványa természetes volt, de ma már tudom hogy az az a korszak, ahol minden de minden lehetőséget ki kell(ett) használni. Egy 20 éves lány a maga természetességében is gyönyörű, főleg összehasonlítva egy 40-50 éves nővel. Persze a mai 20 évesek is ugyanúgy fognak kinézni 30 év múlva. Piszkosul gyorsan elillan az a 20 év, és sajnos sosem akkor értékeli az ember azt ami a kezében van, amikor azt az időszakot éli.
10/11 anonim válasza:
basszus komolyan ti itt gyakorin maximálisan leírjátok a 40-eseket de már a 30-asokat is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!