Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti azért viseltek testhezálló szexi nadrágokat, hogy a pasik "csorgassák a nyálukat"? :D
Néha, mikor meglátok egy jó csajt pl latex nadrágban/miniszoknyában, (persze nem télenXD) és szépen látszk a feneke a csajnak, ráadásul csinos is, hát... egy kicsit bevallom, kínoz a dolog:D (hogy csak nézhetem:D)>>Ezzel tuti , hogy nem vagyok egyedül, mármint, más is így gondolja rajtam kívül.
Az lenne a kérdésem, hogy Ti élvezitek ezt ? :P :D Miért viseltek iylen cuccokat?:)
kort is, köszi:)
Nekem ettől feláll a farkam, nem tudom miért gond ez, de ilyen csajoktól nem akarok semmit, meg sem nézem őket mert úgy sem lesz velük semmi, már azt is utálom, ha egy nőnek kilátszik a melle, folyton oda téved a szemem akaratlanul is.
20f
"Na, erre én is kíváncsi lennék, én például sosem akarnék olyan rétegnek "tetszeni", akiknek ettől feláll a farkuk."
Hát nem tudom. Tény, hogy az ilyen lányok nagy részével nem tudnék elképzelni egy komoly kapcsolatot, meg nem is dugnám meg őket (én annak a híve vagyok, hogy olyan lányokkal, akik iránt érzek is valamit), de azért megnézegetem én is. És, ha a helyzet úgy hozza, akkor a kiskatona szalutál, de nem süti el a pisztolyát. :D
17/F
19:47
Te kis egoista g*ci:D
Utálom a nőket, direkt azért csípitek ki magatokat hogy hülye egók legyetek?Nem pedig miattunk?
"Hát nem tudom. Tény, hogy az ilyen lányok nagy részével nem tudnék elképzelni egy komoly kapcsolatot, meg nem is dugnám meg őket"
Mégis csorgatod a nyálad te kis szánalmas! Azt meg ne gondold, hogy nincs tartós kapcsolatunk. Pasikból nyerjük az önbizalmunkat! Akinek pedig nincs önbizalma, nem vesz fel ilyen nadrágot! Szóval Te ezt a réteget keresed! :DD Így jártál. Te sem lehetsz főnyeremény! :D
Én nem vagyok főnyeremény. Ez tény. :)
Mégis a barátnőmnek tudhattam a világ legszebb hölgyét. :) És ami egyszer sikerült, az sikerülhet megint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!