Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti azért viseltek testhezálló szexi nadrágokat, hogy a pasik "csorgassák a nyálukat"? :D
Néha, mikor meglátok egy jó csajt pl latex nadrágban/miniszoknyában, (persze nem télenXD) és szépen látszk a feneke a csajnak, ráadásul csinos is, hát... egy kicsit bevallom, kínoz a dolog:D (hogy csak nézhetem:D)>>Ezzel tuti , hogy nem vagyok egyedül, mármint, más is így gondolja rajtam kívül.
Az lenne a kérdésem, hogy Ti élvezitek ezt ? :P :D Miért viseltek iylen cuccokat?:)
kort is, köszi:)
"Bakker, hát miért idézgeti mindenki az én hozzászólásaimat? Hát beszarok, mindenhol! :D"
Mert a te hozzászólásaid legalább értelmesek, és hozzá lehet szólni. :D
1.a nők egymásnak öltöznek.
2. ez a kényelmes.
3. a nő hiú.
4. ez az " elvárás " ha valaki elvárásnak veszi.. :)
Aki azt mondja,hogy nem a pasik miatt,az hazudik. :) Minden lány élvezi a tekinteteket,ha nem élvezné,nem venne fel kihívó ruhát,amiben egyértelműen látszik minden egyes porcikája.És persze a csajok egymás között is versenyeznek,ki a szebb,kinek jobb a ruhája stb.Ez van ilyen az élet, egy kib@szott szépségverseny a csajok között. :)
18L
Nők!Kapjátok be a f-omat, én miattatok szoktam kiöltözni, ti meg nem a pasik miatt?:O ez felháborító!
Nehogy már, leszbikusok vagytok vagy mi?Nesze neked egyenjogúság, nők szerint van minden:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!