Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hív el randizni direktbe? Kell aggódjak?
Se mozi, se vacsi, se cukrászda, mert akkor az számomra is egyértelmű lenne. Így külön, konkrétan sehová se hívott még el, hanem "összefuthatunk" -fejezi ki magát.
Már négyszer futottunk össze, általában semmit nem csinálunk és sehová se megyünk csak beszélgetünk ott, ahol épp összefutunk ugyebár. Padra leülünk és ennyi. Legközelebb megint fussunk össze, szokás szerint, ezt legutóbb is mondta, de semmi célzás, hogy jól éreztem magam, ami olyan randiszagú lenne, vagy bármi segítség. Szerintetek?

Én nem venném komolyan.
"Összefuthatunk" oké, akkor majd írd me hová foglaltál asztalt és mikorra akarsz értem jönni, addig meg élem az életem, puszi.
Micsoda bénaság már h összefuthatnánk.
Én ezt az olyan ismerőseimnek írom, akikkel évek óta nem beszéltem, de megtudtam h a városomban vannak és udvariasságból mikor beszédbe elegyedünk, akkor mondom nekik h majd összefuthatnánk amúgy, de nulla erőfeszítést és szervezést fogok ennek érdekében tenni.
Szerintem kezeld hasonlóképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!