Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sose hívtak direktbe randizni, csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy ez megszokott dolog? 28/N
Figyelt kérdés
Még nem volt olyan hogy eljönnél velem vacsizni stb mimdig csak ilyen baráti közeledést éreztem, tehát puhatolóztak mindig. Nekem ez kicsit rossz. Nem tudom olyan szívesen fogadnék egy direkt hívást mostmár. Másnál ez hogy van? Ennyire félnek a férfiak?2020. okt. 26. 06:53
1/11 A kérdező kommentje:
Privit olvasás nélkül törlöm!
2020. okt. 26. 06:54
2/11 anonim 

válasza:

A legtöbb csak ingyen numeràt keres es a köritést kihagyná
3/11 anonim 

válasza:

Nálam úgy van, hogy baráti közeledés, puhatolózás sincs. Kifejezetten ronda vagyok, azért. Te bizonyára nem lehetsz az, de nem is nézel ki elég jól a mai férfiak mércéje szerint. Az ő mércéjük ugyanis a modell kategória. 😒
4/11 anonim 

válasza:

Ez hülyeség, férfi vagyok, és a legtöbb ffi barátom, ismerősöm nem modellre vágyik, hanem egy átlagos, kedves nőre.
Kedves Kérdező, szerintem csak nem a megfelelő emberekkel találkoztál eddig. Régi haverok, család barátai, stb nem úgy tekintettek rád, mint lehetséges társra. Menj emberek közé, ismerkedj, mosolyogj, és lesz randi meghívás is.
5/11 anonim 

válasza:

Vagy csak nem olyan embernek kellesz aki neked kell.
Különben lehet, hogy észrevennéd, hogy valakinek kellesz
6/11 anonim 

válasza:

Egész életemben sosem hívtak randira, csak a társkeresős ismerkedés szól erről. A volt férjemet külföldön ismertem meg, együtt dolgoztunk, önkénteskedtünk. Barátok lettünk, aztán barátságból szerelem lett. De a sivatag közepén sosem randiztunk, utána meg összeköltöztünk. Szóval életem első randija elvált nőként lett, negyvenhez közel. Amúgy meg vacsorára még senki sem hívott meg, de nem is igényelném így elsőre max egy kávé elég. És a társkerin nyilván ez a módja az ismerkedésnek. Szóval ha a randi hiányzik, regisztrálj fel valahova, és randizhatsz. Én utálom az egészet, de nincs más módja jelenleg.
7/11 anonim 

válasza:

Dehogynem hívtak, csak te mindig baráti találkozónak fogtad fel, mert nem néztek ki teljesen tökéletesen az illető férfiak.
8/11 anonim 

válasza:

Csak tudja a kérdező, elhívták-e már valahová, vagy sem.
9/11 anonim 

válasza:

Kérdező! Eljönnél velem randizni? F/32 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!