Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek, hogy alakult a szexuális életetek a párotokkal gyerek/gyerekek után?
Sok férfi egyáltalán nem tekint nőként az anyákra. A haverom ezt úgy fogalmazta meg, hogy képtelen lenne oda betenni, ahol egy gyerek kijött. Ennek semmi köze hozzá, hogy bent volt-e szülésnél.
Két óriási gond van ezzel. 1. Előre ő se tudta, hogy így fog reagálni. Te végképp nem tudhattad. 2. Sajnos nem lehet visszacsinálni.
Ebből válás lesz. Döntsd el, hogy szerető előtt, vagy utána.
"Volt már aki egyszer leírta, hogy akinél apás szülés volt, előfordult hogy a szülés után a férfi nem tudott többet nőként tekinteni a párjára. Nem volt rosszul a szülés alatt, de onnantól kezdve megszűntek a nő felé a szexuális jellegű közeledései."
Ez egy urban legend, vannak kutatások a témában de kb semmi bizonyíték nincs az összefüggésre. Ugyanis pont ugyanolyan számban volt elhidegülés apás szülésnél meg nem apás szülésnél (vannak nemzetek ahol a mai napig tabu az apának jelen lennie a szülésen).
Az elhidegülés inkább genetikai, biológiai ok, a 2 szülő feladata innentől a gyerek nevelése, mivel ez jobban szolgálja a fajfenntartást, mint a szexelés. A szex még több gyerekkel járna ami veszélyeztetné a fajfenntartást. Az ember sokkal komplexebb mint a nyúl, a szerelem, kötődés se véletlenül van, ezek a dolgok mint azért vannak mert egy embergyerek felnevelése 10 év, ennyi ideig kéne együtt maradni. Köze lehet az életkorhoz is. Persze ezek csak hipotézisek. Én ismerek olyat aki komolyan kutatta ezt (én is részt vettem mint alany) de semmi egyszerűen leírható dologra nem jutott.
Amúgy nem kell mély pszichoanalízisekbe belemenni, hogy apás szülés így vagy úgy, a dolog ennél sokkal prózaibb: félrekefél.
A magvát már elhintette, az utódlás megtörtént, most más nő(k) után nézett. Így működik a biológia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!