Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Volt már, hogy nálatok fiatalabb fiúval volt köztetek valami?
Figyelt kérdés
Mi lett belőle?
Hány éves volt? Hány éves voltál?
2022. jún. 21. 10:30
1/7 anonim 

válasza:

Mekkora korkülönbségről beszélünk? Évtizedes vagy csak néhány évről?
2/7 anonim 

válasza:

Családi titkokban 18 éves fiú a 28 éves tanárnőjével jött össze :D
3/7 anonim 

válasza:

11 évvel fiatalabb a pasim, működik a kapcsolat!
5/7 anonim 

válasza:

Ő 28/F, én 43/N. 3 év felvállalt kapcsolat volt. Én szakítottam. Nem tudott kicsot sem felnőni ahhoz az élethelyzethez, ahol a koromból adódóan én tartok, így egy idő után már nem tudtam felnézni rá.
6/7 anonim 

válasza:

Volt egy 20 eves fium 38 evesen, fel evig osszejarogattunk szexelni. Eloszor en szedtem fel, de egyaltalan nem volt ellenere a dolog, o akarta a folytatast.
7/7 A kérdező kommentje:
6. Elmondod, hogy szedted fel?
Többiektől is érdekelne.
2022. jún. 22. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!