Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan barátok, aki a korához képest jóval fiatalabbnak nézett ki?
Figyelt kérdés
Pl. 25 évesen 7-8évvel fiatalabbnak tűnt.
Sajnos nálam most ez a probléma áll fenn. Ahogyan telnek az évek az arcom semmit nem változik.
2020. dec. 7. 01:13
1/11 A kérdező kommentje:
Elnézést rossz kategória. 🤣
2020. dec. 7. 01:16
2/11 anonim 

válasza:

Igen, az én barátom 23, de ha megborotválkozik egy 15-16 évesnek tűnik. :D
3/11 anonim 

válasza:

Nekem kifejezetten bejönnek az ilyenek, szóval semmi probléma ezzel. :D
4/11 anonim 

válasza:

A párom ilyen, mikor megszületett az első babánk és elment a gyerekorvoshoz a receptekért azt hitte, hogy beteg és azért ment...
5/11 anonim válasza:
Igen. Baratom 27 eves, ha megborotvalkozik 22nek nezik 😀
6/11 anonim 

válasza:

A férjem is. 35 éves, de ha nincs szakálla, akkor még mindig elkérik tőle az személyi igazolványát.
Egyetem után tanárként kezdett el dolgozni. Mesélte, hogy be akart menni a termébe, de az egyik szülő rászólt, hogy ne feszegesse az ajtót, nincs bent a tanár. Amikor versenyre vitte a diákját,azt hitték, hogy ő is versenyezni ment.
8/11 anonim 

válasza:

Szegény 26 éves, csak öltönyben járó jogász páromat mindig megkérdezik, hogy melyik gimibe jár. 16-18 évesnek szokták nézni.
9/11 anonim 

válasza:

Igen, párom 27, nem néz ki többnek 21nél
10/11 anonim 

válasza:

Még 10-15 év és nem lesznek olyen problémák, csak szeretnétek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!