Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy akit nektek rendelt a sors azzal úgyis együtt lesztek?
Figyelt kérdés
5 éve egy helyre járok a sráccal és elég jóba lettünk, de most úgy néz ki, összejött mással. Lehet azért, mert elbénáztam. Egyelőre elengedem fejben ezt a storyt ma, a nyárra koncentrálok, élvezem a történéseket, a jó időt, barátokat, programokat. Úgy vagyok vele, hogy majd úgyis fogom még látni. Szerintetek lehet ebből még később bármi?2022. jún. 21. 09:03
11/17 anonim válasza:
Nem hiszek se az előre elrendelésben, sem a sorsban. Ebben csak buta, gyenge, felelősséghárító emberek hisznek, kb mint a horoszkópokban.
12/17 A kérdező kommentje:
8. Mint írtam, volt egy 6 éves kapcsolatom, aminek most lett vége pár hónapja, de így erről neki nem beszéltem.
2022. jún. 21. 10:43
13/17 anonim válasza:
Igen, nem véletlen kerülnek bizonyos emberek az életünkbe
15/17 anonim válasza:
A nok jelentos resze szeret ilyenekben hinni, a ferfiak meg ra is jatszanak a csajozasnal erre. Valojaban nincs alapja.
16/17 anonim válasza:
Kizártnak tartom, tehát nem hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!