Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ez ilyenkor mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ez ilyenkor mit jelent?

Figyelt kérdés

Semmi komoly csak kíváncsi vagyok. Nem rég voltam kicsit nyaralni a barátaimmal. Egyik nap elmentünk egy ilyen vízparti kajáldába (sok ilyen hely van ott egymás mellett) kávézni, enni.

Tőlünk nem messze, egy másik ilyen helynél ült egy férfiakból álló társaság. És hát mivel szingli vagyok, meg több helyes pasi is volt ott (ráadásul fürdőnadrágban) megnéztem őket:D

Nem bámultam nyálcsorgatva, de elég gyakran néztem arra.

Egy idő után valószínűleg észrevették, mert azt láttam, hogy ahogy beszélgetnek, nagyokat vigyorognak és egyre inkább néztek oda ahol én is voltam, konkrétan rám, aki nem látott rám, az is úgy hajolt ki párszor. Szóval észrevették.

Ez gáz? Ha ilyen van, akkor ennek örülnek vagy inkább gáznak tartják/tartjátok?

2022. jún. 20. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%
De sok ilyen nőt ráhúztam a répára😂
2022. jún. 20. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi lett a vége? Egyik sem ment hozzád?

Ne problémázz. Egyszerűen csak beszélgettek rólad.

2022. jún. 20. 17:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem problémázok, kíváncsi vagyok.
2022. jún. 20. 17:53
 14/14 Á.Zoli ***** válasza:

Semmi rosszat nem tettél.

Miért ne nézelődhetnél anélkül, hogy megbélyegezzenek...

A csapatban meg egymást tüzelték, mert valószínűleg észrevették az érdeklődésed. 👌😉

2022. jún. 21. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!