Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha én csak szexkapcsolatot keresek?
Figyelt kérdés
Két hosszabb kapcsolaton vagyok már túl, azért lett vége mert a másik fél megcsalt. Az még rátett egy lapáttal hogy a legjobb barátnőmtől tudtam meg, hiszen össze jártak. Azóta nem akarok semmi komolyat. Nem kötődőm a partneremhez, csak megbeszéljük az adott időpontot és jól érezzük magunkat. Nincs féltékenység, nincs semmi féle stressz. Nekem így jó. Ezt miért ítélik el annyian manapság?2022. jún. 18. 17:59
11/21 anonim 

válasza:

Ha esetleg Zürichben járnál esetleg eszedbe juthatnék. Jól fizetek.
13/21 anonim 

válasza:

Na, még egy ribi:)))
Kéretik kitenni a nyitva tartási táblát:DDD
15/21 A kérdező kommentje:
Attól még hogy jól érzem magam nem leszek rib!
2022. jún. 18. 21:12
16/21 anonim 

válasza:

15
A ribi fűvel fával migránssal..."jól érzi magát"...pfff
17/21 anonim 

válasza:

Ez nem baj, a baj akkor van, ha hulyited a masikat! Ha kozlod elore, nincs baj
18/21 anonim 

válasza:

Az ilyen rosszabb még az "ősiparosoknál" is, mert megbízhatatlan.
19/21 anonim 

válasza:

#18 Te mennyire vagy megbízható?
Mai világban már mindenki tökéletes,főleg te vagy a legtökéletesebb, csak a másik ember a tökéletlen és megbízhatatlan.
Amíg nem ismered az embert személyesen addig ne mondj ilyet, először ismerd meg...
20/21 anonim 

válasza:

19
A tálibok is jóóó emberek a nőkkel akkor, mert nem ismerem csak tetteiket, amelyekből félreítéltem őket eddig...
Ilyen gerinctelenséget, mint a kérdező...pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!