Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják elfogadni azt az emberek,ha egy sportos,jóképű férfi az extrém túlsúlyos nőkhöz vonzódik? Miért tartják ezt hihetetlennek?
Szia. Én 120kilós srác vagyok igazi bojler kinézet, Lásd balu kapitány.
Társkeresőn egy nagyon csinos csaj bejelölt ráadásul írt is. Lazán kezeltem, mert azthittem valamelyik haverom szórakozik.
Mindig nagyon megkűzdöttem a nőkért, ezért joggal hittem,hogy túl könnyen megy, biztos átver valamelyik.
Aztán par nap mulva randit beszéltünk meg. Mondom végre kiderül melyik szivat.
Tényleg a csaj volt!
Úgy meglepődtem,hogy vagy 10percig csak hallgattam, aztán lassan feloldódtunk és kiderült,hogy ő neki pont a zsánere vagyok. Elmeséltem,hogy néha azért voltam olyan bunkó, mert azthittem szivatnak.
Ekkor értettem meg,hogy őt tényleg vonzom a jelenlegi formámban is.
Végül fél évig voltunk együtt, mert mindig kételkedtem benne,hogy egy ennyire szép lány miért tervezne velem.
Szóval létezik fordítva is, bárki hiszi vagy nem..
Ki nem tudja elfogadni?
Én mondjuk nem foglalkozom mások párkapcsolatával. Én nő vagyok, az én párom is kicsit meg van hízva de igazából minden szinten magasabban állok nála, mégis belé vagyok szerelmes. Ő is azt mondta majd szégyellni fogom a strandon. Vele is közöltem hogy éppen letojom kinek mi a véleménye...
Ez ugyanolyan, mint amikor a szakács nem főz otthon, a cukrász nem kívánja a sütit, a takarítónőnek koszos a lakása..
Már nem izgatja fel a sportos női test látványa, mert napi X órában látja tömegével őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!