Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a nárcisztikus exem?
Több pont is illik rá, most nem fogom részletezni. Elég csúnyán szakítottam vele, le is tiltottam, mert nem akartam, hogy megint átverjen, ő meg a szüleimet is letiltotta. Régebben is egy másik nő mellett írogatott nekem, ezt nem akartam ezért nem csak töröltem, tiltottam is.
Régen mikor együtt voltunk azzal dicsekedett, hogy ő érte rajonganak a nők, meg hogy az exe is milyen féltékeny volt rá, ha már csak valakire rámosolygott, meg hogy vannak olyan exei, akik már utólag megbánták, amiért nem vele jöttek össze, mert ő olyan jó pasi.
Ő már rég új életet kezdett egy másik nővel, fél évvel utánam összejött vele, és 4 hónap már a házasság is megtörtént, mert becsúszott a gyerek. Akkor is írt nekem, a házasság után is kamu profilról, be is jelölt ismerősnek is a kamu névvel. De mióta nekem is van új párom, azóta nem, de a profilomat megnézi.
De instán, és facebookon is folyamatosan megnézi a profilomat, de élőben meg azt látom, hogy kerül minket folyamatosan, vagyis eddig csak akkor találkoztam vele, mikor a párommal voltam. Volt úgy hogy én a párommal bementem egy üzletbe, és inkább addig be se ment, majd csak akkor mikor mi elmentünk.
Azt hol látod, hogy nézi a facebook profilodat?
Amúgy én is sokakét nézem és van, aki után nem megyek be a boltba, mert rühellem és nem akarok vele találkozni. Pedig nem vagyok nárcisztikus.
Hogy röhöghessen, kárörvendhessen
Egy rakat ferfot ismerek akiknek öröm ha az exe szakit vagy valami baja van a magánéletében csalják vagy bármi.
nem is biztos, hogy nárcisztikus, inkább önbizalomhiányos.
Egyébként van bármiben is jelentősége, hogy mit miért csinál??
Most itt mi a kérdés??? Nem vágom.
Mit érdekel az téged hogy egy ilyen kretén miket néz meg,
és hová nem megy be utánatok? Az lenne a baj inkább ha utánad menne,nem?
"más embereket lenéz, "
Eleve neked is rá kellett volna akkor jönnöd arra ugyan minek nézi akkor az exet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!