Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon tetszik valaki, de csak a nevét tudom?
Figyelt kérdés
Végre túlvagyok egy reménytelen szerelmen, és hosszú idő után végre tetszik valaki, de nincs közös pont az életünkben, ahol megtudnám ismerni.
Mindketten harminc évesek vagyunk, én vagyok a nő.
2022. jún. 16. 12:16
12/14 A kérdező kommentje:
Debreceni amúgy. Összehozhatnátok vele. 🤣🤣
2022. jún. 16. 13:59
13/14 anonim válasza:
Hát drága kérdező, életemben egyszer voltam Debrecenben, pedig feleannyi távolságra van tőlem, mint a főváros, viszont Budapest felé jobb a közlekedésem. :D
Neked kell felé közeledned. Hidd el, ha neki is szimpatikus vagy, akkor fogadja a közeledésed, úgyis beszélni fogtok.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi figyelmet, tanácsokat, de elengedtem.
Még fejlődnöm kell hozzá.
Akit tudtam felpontoztam.
2022. jún. 16. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!