Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon tetszik valaki, de csak a nevét tudom?
Végre túlvagyok egy reménytelen szerelmen, és hosszú idő után végre tetszik valaki, de nincs közös pont az életünkben, ahol megtudnám ismerni.
Mindketten harminc évesek vagyunk, én vagyok a nő.
Mi a kontextus?
Hol szoktad látni?
Lett volna egy közös projektünk, telefonon beszéltünk, de végül ez nem valósult meg. Mindegy mi miatt...
Én rákerestem, hogy ki ő, mivel szimpatikus volt a hangja. Aztán mikor megláttam, mondom az igen.:D
Tuti, hogy ő az, ezt 100%-osan tudom.
Felejtsem el?
Nem csak a nevét tudod.
A telefonszámát is, és azt is, hogy ,hogy néz ki.
Jó ezt elírtam valóban.
De már nem hívhatom fel.
Semmit nem tudsz róla, csak a nevét és, hogy üzleti világban megfelelő modorral beszélt hozzád... Ez alapján eldönteni, hogy ő az igazi, komolytalan!
Most mégis mit tehetsz ezzel? Küldesz neki egy SMS-t, hogy "xy vagyok, akivel nemrég beszéltél telefonon, szimpatikus voltál számomra és szeretnélek megismerni."
Ennyi. Nincs más lehetőséged. SZépen bevallod a szándékod és reménykedsz, hogy ő is nyitott rá
Ez tényleg beteg....
Ennyire beleesni valakibe.
Szerintem is hagyom.
Kérdező, ezzel nincs semmi baj.
Valamikor meg kell ismerkedni. Az miért más, hogy ha mondjuk szórakozóhelyen tetszik meg valaki, vagy Tinderen húzod jobbra? Kezdetben egyiket sem ismered, csak szimpinek találod. Nekik is van ezer lehetőségük, valakivel mégis kialakul a kapcsolat.
Semmit sem veszíthetsz, ha bejelölöd vagy ráírsz.
Végül is mit veszíthetsz??
Írj neki egy üzenetet, és ha elutasít akkor nem keresed többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!