Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az nagyon bogaras kérés, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon bogaras kérés, hogy a barátnőm hozzon az én lakásomba otthoni ruhát, mert nem szeretném, hogy bent a lakásban utcai ruhában lenne? (Én is mindig átöltözöm ha hazaérek.)

Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 11:45
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
64%

Teljesen mindegy, hogy senki nem mondta én leírtam.

Az viszont tény, hogy kint tele van a világ minden kosszal, szennyező anyagokkal. Ruhán megtapad, hazaviszed sok ész nem kell hozzá.

Minél inkább egyszerű gondolkodásmódú (fogalmazzunk szépen )a család, annál kevésbé jut egyáltalán eszükbe.

2022. jún. 16. 13:12
 22/37 anonim ***** válasza:
36%

A 10-es jo hulye! Nem vendegsegrol volt szo!

En is mindig atoltoztem baratnomnel! Es o is...

Alap mint a kezmosas!

2022. jún. 16. 13:15
 23/37 anonim ***** válasza:
68%

Számomra bogaras kérés, ugyanakkor nem látok benne semmilyen problémát.

A bogaras kérésnek egy titka van: elfogadni, hogy én vagyok bogaras, én kérek a sztenderdtől eltérőt. Magamra vállalom a felelősséget, és leveszek minden súlyt a partneremről, ha nemet mond.

Hogy csinálják ezt átlag Gipsz Jakabék? Odavetik, hogy "figyi, hozzál már lécci otthoni ruhát, én nem bírom a lakásban elviselni az utcait". Erre a másik ember nyilván elkerekedett szemmel néz, hogy miafasz. Aztán ha a megkérdezett nem jól reagál, majd lehet azt mondani, hogy az illető ilyen apró rugalmasságra sem volt hajlandó.

Ehelyett lehet azt mondani, hogy "figyi, lenne hozzád egy furcsa kérésem, és tök megértem, ha ezen meglepődsz, vagy nemet mondasz, de a kedvemért megtennéd, hogy hozol játszós göncöt magadnak? Ne érts félre, nem rólad van szó, nekem van egy furcsa bogaram, hogy nem nehezen viselem az utcai ruhát a lakásban. Beleférne ez neked?". Szerintem erre kevés ember mondja azt, hogy nem.

2022. jún. 16. 13:20
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem bogaras. Érhető, hogy a tiszta ágyba nem utcai ruhával fekszünk bele. Exem mindig úgy jött át, elnéztem neki, de kosz volt tőle sajnos. Ma már biztosan szólnék, ha ilyen van. Mondjuk egy idő után neki is próbáltam, de sose hozott itthoni ruhát.
2022. jún. 16. 13:26
 25/37 anonim ***** válasza:
81%
Kinek mi. Én pl nem öltözök át, max ha kényelesebbe akarok lenni. De csak azért, mert "utcai ruha", nem szoktam. Úgyis megy a mosásba a nap végén.
2022. jún. 16. 13:27
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is kicsut feleslegesnek tartom, de ez nem olyan nagy dolog. Most ezen ne múljon semmi. Ha a páromnak ez fontos, akkor ne ezen kapjunk már össze. Kb 0 erőfeszítésbe telik, engem nem zavarna.
2022. jún. 16. 13:50
 27/37 anonim ***** válasza:
15%
És az senkinek sem jutott eszébe, hogy az ágyra például ágy takaró plédet tegyen, és arra feküdjön napközben? :D
2022. jún. 16. 14:13
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
De még mindig nem az ágyba befekvésről van szó, csak otthon levés.
2022. jún. 16. 14:15
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
#28 Az enyémen van ágytakaró, de ha mondjuk szexet akarunk (és nem élünk együtt), akkor kényelmesebb úgy, hogy meg van ágyazva. Ezért jó, ha mindketten zuhanyoztok vagy lefürdötök, illetve otthoniba öltöztök a találkozó előtt.
2022. jún. 16. 14:16
 30/37 anonim ***** válasza:
24%
Szexelni nem utcai ruhában szoktunk. Se pléden, se alatta.
2022. jún. 16. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!