Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon bogaras kérés, hogy a barátnőm hozzon az én
lakásomba otthoni ruhát, mert nem szeretném, hogy bent a
lakásban utcai ruhában lenne? (Én is mindig átöltözöm
ha hazaérek.)
Hazaérve persze átöltözöm. De máshoz vendégségbe menve nem. Szóval kapcsolat elején szerintem ez bogaras és nem támogatom. Ha már 2-3szor volt ott és egyre többet van akkor lehet erről beszélni
2022. jún. 16. 12:15
Szerintem csak akkor kérd meg, ha a látogatóba érkező haverokkal, anyádékkal, meg bárki más vendéggel is hozatsz váltóruhát.
2022. jún. 16. 12:16
Egyébként meg nálunk van egy-két tabu felület (pl. az ágy), a többi pl. székek, fotelok, azokat napi szinten használjuk mi is és bárki, aki hozzánk ellátogat, függetlenül attól, előtte hova ült.
2022. jún. 16. 12:18
Én is mindig átöltözök, persze kényelmes az utcai ruhám is de otthon kényelmetlennek érzem. Szerintem meg lehet kérni.
2022. jún. 16. 12:18
7. 4-es vagyok
"pl. otthonról jössz tiszta ruhában és úgy ugrasz be a barátodhoz"
Félreértettél, nekem nem feltétlenül a tisztasággal van bajom hanem a kényelemmel. Többnyire nem 3 számmal nagyobb nadrágokat veszek magamnak, szeretem a slimebb stílust, azt meg azért valljuk be otthon a kanapén fekve nem a legkényelmesebb, de porszívózni sem szeretek benne túlzottan. Ha hazaérek egyből felveszek egy melegítő nadrágot, esetleg egy sima rövidet. Ezekben viszont nem megyek ki az utcára, szóval ha át kell ugranom a barátnőmhöz átöltözöm ismét.
2022. jún. 16. 12:21
Otthon átöltözöm. De másnál nem. Egyrészt nem azért készülök egy órát a randira hogy rögtön átvegyem. Másrészt a vendég nem ül le ágyra, minden más meg simán. Ha házibuli van, a barátaimat se öltöztetem át
2022. jún. 16. 12:22
Ja, én nem szoktam otthoni ruhában mászkálni az utcán.
#5 voltam
2022. jún. 16. 12:30
18/37 A kérdező kommentje:
XD Paszmek jól elvagytok.... :D
Ez egy egyszerű kérdés volt... ha ő jön az nyilván nem akármilyen vendégség, hanem itt van sokáig, együtt eszünk filmezünk stb.
Kint azért nem csíramentes a környezet bászki. Én sem szívlelném ha valaki kinti ruhával rávetné magát az ágyamra. Ez nem is kérdés egy Normális lakókörnyezetben. Haza mész első dolog, hogy kezet mosol mielőtt hozzányúlsz bármihez is. Covid előtt is így kellett volna működnie a dolgoknak.
2022. jún. 16. 13:00
Senki nem írta, hogy kinti ruhában befeküdne az ágyba.
2022. jún. 16. 13:02
Kapcsolódó kérdések: