Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy jóképű férfit 2 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jóképű férfit 2 éve csak csajozni látok, de komoly kapcsolatot nem mutat fel, az direkt nem akar elköteleződni vagy olyan nőket választ, akik nem alkalmasak erre...?

Figyelt kérdés
Mindig ilyen pici, vigyorgó szőke ciklonokkal láttom, akik sokkal fiatalabbak és kb eldobják a bugyujukat pár kedves szavától. De aztán ezek így kikopnak mellőle. Az elején láthatóan mindért odavan, úgy vigyorog rájuk, aztán hirtelen eltűnik mind mellőle.

2022. jún. 14. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

10

Mit érzel majd akkor, amikor nem lesz következő vajon? Elhagytak:DDD

Tanulság van-lesz e vajon...

2022. jún. 14. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
11. Te őrült vagy? Egyrészt ahogy írtam tisztában vagyok a problémámmal és szeretném megoldani azt, mert alapvetően normális életet akarok magamnak családilag, párkapcsolatilag is. Másrészt nem írtam, hogy össze-vissza dugom a nőket. Nem ez a célom az életben. De attól még elköteleződni nehezen tudok.
2022. jún. 14. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:

12

Te egy futtató vagy ezek szerint;)

Ja, te azt írtad, hogy egy párkapcsolati tragédia vagy, de "remek ember"...ja:DDDD

2022. jún. 14. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!