Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők hány százalékának fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hány százalékának fér bele az, hogy a vőlegénye házasság előtt egy héttel egy óriási házibuliban szórakozzon még utoljára egy nagyot?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy az egyik haverja nyaralójaban egy óriási házibulit rendezzenek a barátokkal, ahol prostituáltakkal mulatnak, isznak, beszívnak, félmeztelenül tancolnak, szóval ez az igazi nagy buli.

Nem kell rosszra gondolni. Amolyan rituális szertartás is lehet ez, amikor az ember "elsirarja a fiatalságát" vagy ilyesmi.

2022. jún. 10. 02:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
20: igen, mert miért olyan fontos, hogy nézzen egy prostit? Azzal nem vagyok kisegítve, hogy legszívesebben megdugná, és kocsányon lógó szemekkel bámulja, de "sajnos a zasszony miatt nem lehet"...
2022. jún. 10. 15:34
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Kizáró ok, ha olyan körökben mozog, ahol menő prostizni. Prostizni nem menő a szememben, hanem fizetett nemi erőszak, aki igénybe veszi, az nálam annyit is ér. Nagy látnivaló, hogy egy csaj pénzért táncol, vagy csinál bármit is, miközben amúgy utálja az egészet, és undorodik az egész társaságtól. Ennyi erővel nézhetne medvetáncot, vagy idomított delfineket is kis medencékben szenvedve átugralni a karikán. Nálam aki élvezettel nézi más élőlény nyűglődését az szánalmas és megvetendő.

Tudom, hogy az amcsi filmek menőségnek állítják be a prostis bulikat, de nekem ezt akkor sem nyeli be a gyomrom.

2022. jún. 10. 15:36
 23/26 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos sok pasas meg van győződve, hogy ezek a nők szeretik a munkájukat, hogy ők is élvezik, nimfománok, hiszen úgy viselkednek, mert akkor elégedett a kliens. Van aki még azt is bemeséli magának, hogy a prostituáltan azt érzi, hogy szerelmes belé. Hát persze, hogy az.
2022. jún. 10. 17:24
 24/26 anonim ***** válasza:
17%
#23 Ha a többség nem is, de van olyan prosti, aki tényleg szereti a munkáját, legalábbis a normális vendégekkel. Volt olyan, aki felhagyott az iparral, törölte a hirdetését, de még utána mehettem hozzá.
2022. jún. 10. 19:09
 25/26 Sunshinedoll ***** válasza:
89%

Ezzel nekem elvi problémáim vannak.

Mi az, hogy utoljára még egy nagyot? Ha valaki ekkora börtönnek éli meg a házasságot, akkor miért akar megnősülni? Menjen akkor bulikázni a haverjaival orrvérzésig, a házasságot kereső nőknek meg ne pazarolja az idejét.

2022. jún. 10. 19:25
 26/26 anonim ***** válasza:

Amúgy férfiként kérdezem:

Tényleg ilyen sok férfi elhiszi, hogy a prosti is élvezi a dolgot?

Ezt nem akarom elhinni 😂 Ehhez annyira butának vagy primitívnek kell lenni, hogy az szánalmas! Én kétszer voltam összesen prostituáltnál. És tudtam, hogy nem élvezi, de mondjuk ez nem is érdekelt.

2022. jún. 11. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!