Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány százalékának fér bele az, hogy a vőlegénye házasság előtt egy héttel egy óriási házibuliban szórakozzon még utoljára egy nagyot?
Gondolok itt arra, hogy az egyik haverja nyaralójaban egy óriási házibulit rendezzenek a barátokkal, ahol prostituáltakkal mulatnak, isznak, beszívnak, félmeztelenül tancolnak, szóval ez az igazi nagy buli.
Nem kell rosszra gondolni. Amolyan rituális szertartás is lehet ez, amikor az ember "elsirarja a fiatalságát" vagy ilyesmi.
Kizáró ok, ha olyan körökben mozog, ahol menő prostizni. Prostizni nem menő a szememben, hanem fizetett nemi erőszak, aki igénybe veszi, az nálam annyit is ér. Nagy látnivaló, hogy egy csaj pénzért táncol, vagy csinál bármit is, miközben amúgy utálja az egészet, és undorodik az egész társaságtól. Ennyi erővel nézhetne medvetáncot, vagy idomított delfineket is kis medencékben szenvedve átugralni a karikán. Nálam aki élvezettel nézi más élőlény nyűglődését az szánalmas és megvetendő.
Tudom, hogy az amcsi filmek menőségnek állítják be a prostis bulikat, de nekem ezt akkor sem nyeli be a gyomrom.
Ezzel nekem elvi problémáim vannak.
Mi az, hogy utoljára még egy nagyot? Ha valaki ekkora börtönnek éli meg a házasságot, akkor miért akar megnősülni? Menjen akkor bulikázni a haverjaival orrvérzésig, a házasságot kereső nőknek meg ne pazarolja az idejét.
Amúgy férfiként kérdezem:
Tényleg ilyen sok férfi elhiszi, hogy a prosti is élvezi a dolgot?
Ezt nem akarom elhinni 😂 Ehhez annyira butának vagy primitívnek kell lenni, hogy az szánalmas! Én kétszer voltam összesen prostituáltnál. És tudtam, hogy nem élvezi, de mondjuk ez nem is érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!