Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők hány százalékának fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hány százalékának fér bele az, hogy a vőlegénye házasság előtt egy héttel egy óriási házibuliban szórakozzon még utoljára egy nagyot?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy az egyik haverja nyaralójaban egy óriási házibulit rendezzenek a barátokkal, ahol prostituáltakkal mulatnak, isznak, beszívnak, félmeztelenül tancolnak, szóval ez az igazi nagy buli.

Nem kell rosszra gondolni. Amolyan rituális szertartás is lehet ez, amikor az ember "elsirarja a fiatalságát" vagy ilyesmi.

2022. jún. 10. 02:03
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

A #2-es kommentben leírtam, hogy ez elméleti kérdés, nincsenek ilyen terveim. És, hogy a szvingerezéssel hoztam összefüggésbe, amibe viszont számos nő belemegy.

Bármi is legyen a válasz, de a 0% biztosan nem igaz.

2022. jún. 10. 09:30
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szvinger teljesen más téma, bár nekem az se férne bele.

Ha ő qrvázni akar, hajrá, csak akkor nem kell nősülni és legfőképp engem nem kell elvenni. Sőt.

2022. jún. 10. 09:34
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam a kérdést meg az első mondatot, hogy igazi nagy házibuli. Gondoltam is, hogy mi ezzel a baj, úgy hívják, legénybúcsú.

Aztán láttam, hogy az igazi buli számodra drogok meg prostik. Hát én örülök, hogy számomra nem ezt jelenti egy igazán jó, nagy buli.

Nem bírom egyébként a lány/legénybúcsúnál azt a mentalitást, hogy "még utoljára ki kell élni magad". Egyrészt mi az, hogy még utoljára? Évek óta kapcsolatban vagyunk, a hűséget fixáltuk az elején. Egy papír aláírása változtatna ezen? Vagy miért jogosít fel a házasság bárkit is ilyesmire?

2022. jún. 10. 09:34
 14/26 anonim ***** válasza:
18%
Hány százalék menne bele? Kb 30. Sokan sokkban lennének, próbálnának túllendülni rajta, le van szervezve a lagzi, reménykednének hogy túl tudnak lépni.
2022. jún. 10. 09:35
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem magával a bulizással nincs bajom, még akkor is, ha kicsit duhajabb. Azzal lenne bajom, hogy ezt úgy tekinti, mint a fiatalsága elsiratásának... mintha elvesztene vmi fontosat azzal, hogy a férjem lesz, ill. azzal, hogy prostikkal bulizik... ha nem akar megcsalni, minek oda prosti... az sem szimpi, ha "ja, dugni nem dugtuk, de azért nyáladzottam rájuk, mert jó kis sunák". Jobb esetben engem tart a legszebbnek...
2022. jún. 10. 10:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

A bulival semmi gond, még házasság után se.

A prostikkal viszont van gond, az miatt szakítanék.

2022. jún. 10. 11:36
 17/26 A kérdező kommentje:

Miért lenne más téma a szvingerezés?

Szerintem az jóval megalázóbb egy nőnek. Nem elég, hogy a pasi más nővel kefél, de még oda is adja a barátnőjét egy a másik fickónak egy menetre.

Ehhez képes a prostiukkal való tivornya enyhébb.

2022. jún. 10. 12:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
17, nem adja oda senkinek. Ott kölcsönösen félrekefélnek minden résztvevő beleegyezésével. Itt meg az egyik "buli" címszó alatt aljas módon megcsalja a partnerét.
2022. jún. 10. 12:36
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

A prostizást soha nem bocsátanám meg, swingerbe vígan elmegyek. Az nekem is jó. Max én adom oda magam egy másik fickónak, nem a férjem rendelkezik velem. A változatosság meg a nőknek is izgi. Ennyi erővel az is lehetne megalázó, hogy a nő oda adja egy másik nőnek a fasziját.

A prostizás meg annak megalázó aki igénybe veszi, mert ezek szerint csak pénzzel tud nőt szerezni. Lúzer. Nekem lúzer pasi nem kell.

2022. jún. 10. 14:24
 20/26 anonim ***** válasza:
Az ezt ellenző nőknek az is elfogadhatatlan ha a vőlegény nem csinál semmit a prostival, csak nézi?
2022. jún. 10. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!