Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány százalékának fér bele az, hogy a vőlegénye házasság előtt egy héttel egy óriási házibuliban szórakozzon még utoljára egy nagyot?
Gondolok itt arra, hogy az egyik haverja nyaralójaban egy óriási házibulit rendezzenek a barátokkal, ahol prostituáltakkal mulatnak, isznak, beszívnak, félmeztelenül tancolnak, szóval ez az igazi nagy buli.
Nem kell rosszra gondolni. Amolyan rituális szertartás is lehet ez, amikor az ember "elsirarja a fiatalságát" vagy ilyesmi.
A #2-es kommentben leírtam, hogy ez elméleti kérdés, nincsenek ilyen terveim. És, hogy a szvingerezéssel hoztam összefüggésbe, amibe viszont számos nő belemegy.
Bármi is legyen a válasz, de a 0% biztosan nem igaz.
Szvinger teljesen más téma, bár nekem az se férne bele.
Ha ő qrvázni akar, hajrá, csak akkor nem kell nősülni és legfőképp engem nem kell elvenni. Sőt.
Olvastam a kérdést meg az első mondatot, hogy igazi nagy házibuli. Gondoltam is, hogy mi ezzel a baj, úgy hívják, legénybúcsú.
Aztán láttam, hogy az igazi buli számodra drogok meg prostik. Hát én örülök, hogy számomra nem ezt jelenti egy igazán jó, nagy buli.
Nem bírom egyébként a lány/legénybúcsúnál azt a mentalitást, hogy "még utoljára ki kell élni magad". Egyrészt mi az, hogy még utoljára? Évek óta kapcsolatban vagyunk, a hűséget fixáltuk az elején. Egy papír aláírása változtatna ezen? Vagy miért jogosít fel a házasság bárkit is ilyesmire?
A bulival semmi gond, még házasság után se.
A prostikkal viszont van gond, az miatt szakítanék.
Miért lenne más téma a szvingerezés?
Szerintem az jóval megalázóbb egy nőnek. Nem elég, hogy a pasi más nővel kefél, de még oda is adja a barátnőjét egy a másik fickónak egy menetre.
Ehhez képes a prostiukkal való tivornya enyhébb.
A prostizást soha nem bocsátanám meg, swingerbe vígan elmegyek. Az nekem is jó. Max én adom oda magam egy másik fickónak, nem a férjem rendelkezik velem. A változatosság meg a nőknek is izgi. Ennyi erővel az is lehetne megalázó, hogy a nő oda adja egy másik nőnek a fasziját.
A prostizás meg annak megalázó aki igénybe veszi, mert ezek szerint csak pénzzel tud nőt szerezni. Lúzer. Nekem lúzer pasi nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!