Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segédmunkás lettem. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segédmunkás lettem. Nem találok más munkát ti mit tennétek a helyembe? Lányok ti szégyelnétek ha egy segédmunkás lenne a párotok?

Figyelt kérdés
Na szóval 1 éve dolgozom segédmunkásként, 1 éve ott hagytam a normális bejelentett munkámat több ok miatt is és akkor gyorsan kellett valami, így eljöttem építkezésre segédmunkásnak, ennek már egy éve. Egyébként érettségivel rendelkezem + szakma . Utálom már ezt csinálni, olyan munkatársakkal kell együtt dolgoznom akik teljesen hülyék, mikor dolgozunk minden nőnek oda fütyülnek, beszólogatnak és már ilyenkor én érzem magam kellemetlenül hogy ilyen tudatlan emberekkel kell dolgoznom, azért mert nem találok egyszerűen más munkát. A régi munkahelyemre nem szeretnék vissza menni teljesen úgy érzem hogy egy senki vagyok és semmire nem vittem, teljesen reménytelennek érzek mindent. A barátnőm irodába dolgozik, szép, diplomás, szeret engem és még így is ugyan úgy mellettem van, más lány szerintem már elhagyott volna engem amiért egy segedmunkás vagyok. Külföldre nem szeretnék menni, ki mit tenne a helyembe? Illetve lányok! Nektek mi a véleményetek arról ha egy fiú /férfi ideiglenesen ilyen munkát végez? Ti össze jönnétek segédmunkással? 23F

2022. jún. 9. 21:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9%
Biztos, hogy nem jönnék össze segédmunkással, annyira nem vagyok igénytelen. Ha nem tudok egy programozót kifogni, akkor megpróbálok valami alsóbb rétegből (közgazdász, mérnök), de segédmunkásig nem mennék le.
2022. jún. 9. 23:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha már építkezésen dolgozol, nézd meg hogy melyik szakember mit dolgozik. Hátha valamelyik szakma megtetszik. A seged munka az tényleg az alja, de kifejezetten szakmával lehet annyit keresni mint az irodai munkák nagy részével. Ha megtetszik valamelyik munka azt érdemes lenne kitanulni.
2022. jún. 10. 05:56
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem tanulsz valamit? 🤔
2022. jún. 10. 06:08
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem miért írnak egyesek olyant hogy nem egy szint.. Nem segéd munkásként kezdte az életét. Illetve írta valaki , hogy segédmunkáshoz képest értelmes ?? Wtf?! Mért aki segédmunkás lesz hirtelen megbutul és a felére csökken az iq-ja? Egyesek emberek nagyon elvannak a saját kis világukban , de a valóság meglátásától még messzebb vannak mint Makó Jeruzsálemtől. Sosem lehet tudni mibe kényszerül bele az ember az életben , sokunk nem gazdag család sarjai .
2022. jún. 10. 10:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha tűzoltó voltál, az nagyon menő.

Ha utálod a volt kollegáidat, miért nem mész át egy másik állomásra??

Pesti vagy? Minden kerületben van Tűzoltóság.

2022. jún. 10. 11:07
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem a volt kollégáimat utálom, hanem azokat akikkel jelen pillanatban most dolgozom. Ezeket a trógereket.
2022. jún. 10. 17:02
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Ezt eltudom hinni.

Az építőipar, az tényleg a legalja.

Ahogy te is írod, beszólás, fütyürészés a nőknek, stb

2022. jún. 10. 19:40
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen, de miért csinálják ezt?
2022. jún. 10. 22:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18. Mert buta szülök nevelését kapták, vagy semmilyent.
2022. jún. 10. 23:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj ki egy szakmát

. Épìtőipari mérnök vagyok, látom a fizetéseket. Siman felveszi a versenyt egy kőműves, burkoló, ács-bádogos, villanyszerelő még a mérnöki bérekkel is jelenleg. Kiemelt épitkezéseken van, hogy napi 25-30 ezres bérrel keresnek ilyen szakembereket még alkalmazottként is. Ha sikerül vállalkozóvá vállniuk pár èv után, akkor meg tényleg jóval többet keresnek mint bármelyik irodai alkalmazott. Mondom ezt úgy, hogy rám is értve

.

2022. jún. 11. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!