Mennyire nehéz gyorséttermi dolgozónak bekerülni? (Meki stb.)
Figyelt kérdés
28 éves vagyok és már hónapok óta nem találok munkát. Gondoltam megpróbálom, de úgy látom csak fiatalokat meg diákokat vesznek fel és nincs is tapasztalatom ilyenben. Igazából ilyen gyorséttermi futár állás is jó lenne, de tulajdonképpen bármi ami munka. Most így hirtelen ez jutott eszembe, hogy megkérdezzem, lenne e esélyem egyáltalán.. Esetleg segédmunka jobb szerintetek? Kicsit elkeresedtem, mert jelentkeztem szemétszállító rakodónak (kukásnak) és nem vettek fel, illetve nem jeleztek vissza.2022. jan. 1. 20:36
1/11 anonim válasza:
Végezd el a vagyonőrit. Sok helyre keresnek.
Vagy go Budapest. Temérdek gyár van.
Vagy korházba takarítónak, segédápolónak.
Vagy katonának.
Vagy mosogatónak.
2/11 anonim válasza:
Gyárak miatt felesleges Budapestre költözni. Az van vidéken is, több mint a fővárosban.
3/11 anonim válasza:
Ha van kocsi, bicikli, motor bármi akkor a Foodpanda, wolt futárok eleg jol keresnek. Csak ugye ahhoz Katasnak kell lenned. De havi minimum 3-400 megvan tisztan
4/11 A kérdező kommentje:
Van autóm, hát nem a legjobb de azért elmegy. Lehet a futár munkát megpróbálom, Pesti vagyok amúgy. Köszönöm a válaszokat, jó ötletek nagyon. Kizárólag katona nem lennék:D
2022. jan. 1. 21:23
5/11 anonim válasza:
Ha gyors étteremről van szó vagy futár, két külön cég, gyors étterembe könyen lehet most jelentkezni, mivel munka erő hiány van így ha minden meg felel a munka adónak akkor simán egyből fel vesznek.
6/11 anonim válasza:
Milyen munkakat nezel, h pesten nem talalsz?
7/11 A kérdező kommentje:
Igazából mindenfélét nézek,eddig raktárban komiztam, de sajnos a hátam 9 év után feladta, így ott hagytam. Nyilván, mostmár újra szóba jöhet ha nem találok mást. Tudom az egészség a legfontosabb, de éhen halni sem egészséges. Remélem holnap már visszahívnak valahonnan.
2022. jan. 2. 14:25
9/11 anonim válasza:
KFC-ről tudok nyilatkozni, ott konkrétan ha kikérsz egy classic kosarat, odalöknek egy felakkora adagot, ugyanannyi pénzért. Szóval bármilyen utolsó hülyét felvesznek oda, sőt, biztos bónuszt kap, aki többet húz le a vásárlóról.
10/11 anonim válasza:
Én 2x is voltam mekinél, nagyon hamar felvettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!