Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így?
Munkatársamról lenne szó, észrevettem hogy tetszem neki, és beszélgetünk is neten, el is mondta, elhivott talizni, csak még nem jött el az időpont.
Egymás mellett dolgozunk, és gyakran megnevettet, de amikor kettesben vagyunk, nehezen beszél velem vagy nem is szól hozzám. Miért van ez?
- mosolyogj rá ha valamit mond,
- figyeld őt hosszan, hogy ezt észre vegye,
- kecsesen dobd hátra a hajad, ha szemben álltok,
- kevésbé feltűnően nyald finoman körbe a szád,
- kissé tartsd nyitva a szád, ha hozzád szól és szemben álltok, hogy lássa.
#5,
teljesen igazad van, bizonyos szemszögből nézve. Csakhogy többen megunják a várakozást, amíg szabad folyását hagyják az eseményeknek és vagy a lányra rátalál egy tevékeny fiú, vagy fordítva. Emezek pedig szépen különválnak.
Fentebb elfelejtettem megírni azt (más alkalmakkor ezt is szoktam ajánlani), hogy tükör előtt gyakoroljon, ill. figyelje meg, hogyan csinálja néhány nő, ha valakinek (pl. riporteren) nyilatkozik. , de ha szimpatikus a lánynak egy fiú és az nem lép, akkor be kell vetni a női taktikát, olyasmiket, amit írtam fentebb.
Nem mondom, hogy rossz tanácsot adtál.
+mosolygás
+bókolás
+hosszan a szemébe nézés
+kis érintések
egyenlőre ezek voltak.
Sok sikert a továbbiakhoz.
Nem kell minden találkozáskor ugyanazt, lehet kihagyni, mást hozzátenni.
A #6-os sem adott rossz tanácsot, de azt magadnak kell látni, hogy mikor hogyan. Egyiket se vidd túlzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!